Ovih dana je u žiži modne javnosti Nedelja mode u Njujorku, a ako uzmemo u obzir sve što je ovaj prestižni modni događaj prikazao ove godine – nije ni čudo! Svakako i definitivno, NYFW ćemo još dugo prepričavati, ali na red dolaze i druge nedelje mode, kao što je, sada, Nedelja mode u Londonu. Za početak predstavljanja ovog modnog događaja, pogledajmo najbolje street style kombinacije sa samog početka LFW.
Crno bela kombinacija nikad nije pogrešna, a kada želiš da je učiniš još efektnijom, dodaj detalje u zlatnoj i zelenoj boji, kao i upadljive aksesoare. Fashion Note: Zvonarice su ponovo u modi i to baš ovakve, izrezane!

moda 1 1 London Calling: Najbolje Street Style kombinacije sa LFW
Nude tonovi takođe su uvek aktuelni, naročito u modnom svetu. Da je manje više, dokazuje nam i ova Nedelja mode u Londonu, a ako ipak želiš da “začiniš” svoj look, dodaj tašnicu u upadljivoj boji.

moda 2 1 London Calling: Najbolje Street Style kombinacije sa LFW
Crno, jednostavno, uz malo džinsa i zlatne papuče… Tako to rade devojke na londonskim ulicama. Kada ne znaš šta da obučeš, kao što vidiš, i sasvim “obična” kombinacija može da izgleda prilično stylish.

moda 3 1 London Calling: Najbolje Street Style kombinacije sa LFW
Dva različita stila predstavljena na najbolji mogući način. Obe kombinacije su perfektne, prva za poslovnu varijantu, druga za šetnju ili izlazak. Gledaj i uči!

moda 4 1 London Calling: Najbolje Street Style kombinacije sa LFW
Bussines look nikada nije bio moderniji i ženstveniji. Klasičan kaput i košulja i te kako se slažu uz “pačvork” džins koji i dalje suvereno vlada denim svetom.

moda 5 1 London Calling: Najbolje Street Style kombinacije sa LFW
Comments