Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/3

Nedelje mode se nižu jedna za drugom, i deluje mi kao da je juče bilo kad smo istom brzinom pokušavali da ispratimo sve što je prošlo kroz milanske, londonske, njujorške i pariske piste i pripremimo se na ono što ćemo voleti u nekom dalekom septembru, oktobru, kad ono… evo ih. Stigli i septembar, a sad će i oktobar, i sada istom tom brzinom češljamo prolećne trendove. Vreme ne samo što leti inače nego ga modna industrija dodatno ubrzava.

Nakon završenih Nedelja mode u Njujorku i Londonu, dok se milanska zahuktava, možemo već otprilike da zaokružimo sliku u glavi i steknemo uvid u ono što će se nositi. Malo nostalgičnih momenata, malo više sasvim neočekivanih boja i poneki sasvim neočekivani momenti…

Dakle… Šta nam to donosi modni mesec?

Biciklistička ekipa

Iako smo ovo mooožda i mogli da očekujemo da će se pre ili kasnije dogoditi, ja sam opet malo iznenađena moram priznati i ne baš sasvim ushićena. Da, ako će biciklističke opet nekada biti trend to će svakako biti u proleće, ali glavno pitanje je, zašto bi? Svakako, dok sam ja u potrazi za odogovrom biciklističke pantalone su ušle na velika vrata i velike piste, tako da to nam je što nam je. Svakako veliko bravo za Miaou i smelo kombinovanje sa strukiranim sakoom. TO već vredi razmotriti i isprobati.

Još jednom njegovo visočanstvo… PVC

Ali ovaj put u svim bojama! I baš mu se radujemo iako nije da ga prvi put vidimo na pistama, štaviše u poslednje vreme nam ga je možda malo i dosta (he he šalim se, nikad dosta PVC-a) ali ovaj put se pojavljuje u revolucionarnom ruhu. Kao alternativa klasičnom prolećnom trenču! Jesss! Bilo da je u nekoj od boja duge ili neutralan, mantil od PVC svakako obećava jedno… nećeš proći neprimećeno.

Editors choice