JS3 4 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor
Loreal Logo Crni Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

TAJNA BLISTAVOG TENA JELENE STUPLJANIN: ZAŠTO JE L'ORÉAL PARIS BRIGHT REVEAL LINIJA NJEN POUZDANI IZBOR

Ona je lice koje volimo. Osmeh koji se pamti. Njena moć transformacije nas uvek oduševljava – uz nju smo uživali u pričama koje su “veće od života”, smejali se i plakali. Svakom novom ulogom, Jelena Stupljanin ostavlja trag u srpskoj i svetskoj kinematografiji, pomera granice i pokazuje nam raspon svog talenta – upravo zato se njenim novim ostvarenjima uvek radujemo.

Jelena Stupljanin je takođe naša večna beauty inspiracija, jer uvek ostaje samo svoja – bez obzira na to da li je gledamo u pozorištu, na TV ekranima ili na filmu, neprestano zrači posebnom energijom. Zato nas je zanimalo – na koji način Jelena neguje svoju kožu?

6 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

“Nakon svake predstave veoma mi je važno da pred spavanje skinem šminku i operem lice mlakom vodom. To su jednostavne stvari, ali mnogo važne za mene, jer već godinama imam dermatitis i rozaceu, koža mi je suva i vrlo osetljiva i ne smem da koristim korektivnu dermatologiju. Tako da je u mom slučaju veoma važna ta osnovna higijena lica”, otkriva glumica za WANNABE MAGAZINE.

JS4 2 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor
JS4 3 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

U 45. godini, Jelena izgleda graciozno, međutim, ni nju ne zaobilaze promene na koži koje doživljavaju mnoge žene.

6 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

“Priznajem da sam se više bavila time kao mlada žena, valjda iz straha od starosti koji nam je društveno nametnut, nego što se bavim time sada, kada sam u zrelim godinama. Vodim se načelom koji promoviše i oskarovka Jamie Lee Curtis, a to je da mi se više sviđa izraz pro-aging. A to je da koristim isključivo kreme i proizvode koji će poboljšati kvalitet, odnosno, zdravlje moje prirodne kože, bez potrebe da ekstremno korigujem ono što me čini posebnom”, rekla je Jelena.

Zbog toga, Jelena se veoma obradovala kada je otkrila L’Oréal Paris Bright Reveal liniju –  jer joj je to potvrdilo da može na zdrav način da gleda na sve promene na licu, uključujući fine linije i tamne fleke – a da postoji nega koja će ih efikasno umanjiti, a da ne menja prirodni izgled.

6 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

“Odlučila sam da probam L’Oréal Paris Bright Reveal liniju, jer znam da, dok prolazim kroz ovu novu fazu života, svom licu želim da dam najbolju negu i otklonim štetan uticaj svih uzročnika nastajanja flekica. Već je uveliko preporučujem svim ženama u svom okruženju jer zaista ima učinak vidnog smanjivanja tamnih fleka i finih linija, a koža dobija hidriranost i sjaj koji su u mom slučaju presudni za kvalitet tena”, iskrena je Jelena.

Ukoliko i vas muče tamne fleke na koži, bilo da su u pitanju staračke pege, fleke od sunca ili akni, predstavljamo vam L’Oréal Paris Bright Reveal liniju – proizvode koji čine kompletnu rutinu nege kože za ujednačen, podmlađen i blistav ten.

Evo zašto su L’Oréal Paris Bright Reveal proizvodi izbor Jelene Stupljanin, ali i preporuka dermatologa!

JS3 7 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

Fotografije: Staša Bukumirović

L'Oréal Paris Bright Reveal linija:
Najkompletnije kozmetičko rešenje protiv tamnih fleka

L'Oréal Paris Bright Reveal linija: Najkompletnije kozmetičko rešenje protiv tamnih fleka

L’Oréal Paris Bright Reveal proizvodi su stručno formulisani tako da vidljivo umanjuju tamne fleke na svim tipovima i tonovima kože. Ključni sastojak svakog proizvoda iz L’Oréal Paris Bright Reveal linije jeste niacinamid.

“Niacinamid preporučujem za smanjenje tamnih fleka”, savetuje dr spec. Jasmina Lalošević, anti-aging doktorka.

Niacinamid je oblik vitamina B3, koji se u kliničkim studijama pokazao kao efikasan sastojak za  smanjenje hiperpigmentacije i minimiziranje tamnih mrlja. Lokalna upotreba niacinamida utiče na inhibiciju proizvodnje melanina (supstance u telu odgovorne za pigment) iz površinskog sloja kože, koji uzrokuje vidljivu pigmentaciju. Uz to, niacinamid umiruje kožu i smanjuje vidljivost pora.

Svi proizvodi L’Oréal Paris Bright Reveal linije koriste ovaj moćni sastojak da vam pruže kompletnu negu i ujednačen ten – evo kako izgleda rutina nege uz koju će vaša koža imati minimalno vidljive fleke!

L'Oréal Paris Bright Reveal rutina nege kože za umanjenje tamnih fleka

PRVI KORAK:
L'Oréal Paris Bright Reveal penušavi gel za čišćenje lica

Svaka dobra rutina nege kože počinje temeljnim čišćenjem lica, ujutru i uveče. L’Oréal Paris Bright Reveal penušavi gel čisti lice s tamnim flekama pomoću aktivnih sastojaka. Niaciamid utiče na posvetljivanje tamnih fleka, dok salicilna kiselina pruža nežan piling kože i uklanja sav sebum i nečistoće.

pr1 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor
pr2 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

DRUGI KORAK:
L'Oréal Paris Bright Reveal eksfolijantni piling protiv tamnih fleka

Piling je važan korak u borbi protiv neujednačenog tena. Već nakon prvog korišćenja L’Oréal Paris Bright Reveal eksfolijantnog pilinga, koža će izgledati obnovljeno i blistavo. Alfa hidroksilna kiselina [AHA] i beta hidroksilna kiselina [BHA] pomažu u smanjenju pora i nesavršenosti dok obnavljaju teksturu kože, dok polihidroksilna kiselina [PHA], pomaže u nežnom pilingu površine kože. Piling koristite svake druge večeri, a nakon nanošenja, sačekajte 15 minuta i isperite bez trljanja – i vreme je za sledeći korak!

pr2 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

TREĆI KORAK:
L'Oréal Paris Bright Reveal niacinamid serum protiv tamnih fleka

L’Oréal Paris Bright Reveal serum protiv tamnih fleka sadrži 7.5% niacinamida, koji efikasno deluje na sve vrste hiperpigmentacija. Ukoliko se borite sa staračkim pegama, flekama od sunca ili akni, ovaj serum je rešenje!

Prema rečima žena koje su probale ovaj serum, rezultati su impresivni. Posle 8 nedelja*, 88% potvrđuje da boja tamnih fleka deluje svetlije*; 86% primećuje da veličina tamnih fleka deluje umanjena*, dok 85% žena kaže da ten deluje ujednačeno*.

Tekstura mu je lagana, nelepljiva i nemasna, a pogodan je za sve tipove kože – i za zrelu i za osetljivu.

pr3 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

Pogledajte eksperiment kako L'Oréal Paris Bright Reveal serum deluje protiv tamnih fleka:

PR4 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

ČETVRTI KORAK:
L'Oréal Paris Bright Reveal UV fluid SPF 50+ protiv tamnih fleka

Zaštita kože od sunca je obavezan, završni korak rutine nege kože, koji je ujedno preventiva protiv stvaranja novih hiperpigmentacija. L’Oréal Paris Bright Reveal UV fluid SPF 50+ protiv tamnih fleka ima dvostruku ulogu: koži pruža veoma visoku zaštitu uz SPF 50+, a uz to sprečava i vidno koriguje tamne fleke.

Formulisan je sa UVA i UVB filterima, za pružanje zaštite širokog spektra od sunčevih zraka koji izazivaju starenje kože i fleke. Takođe, sadrži vitamin C i vitamin E koji pomažu u zaštiti od oštećenja iz životne sredine, uzrokovanih slobodnim radikalima, koji mogu da ubrzaju pojavu znakova starenja

Koža će biti sveža i hidrirana, vremenom će izgledati svetlije, ton će biti ujednačeniji, a fine linije vidljivo smanjene. Zbog lagane i prijatne teksture, idealan je kao podloga za šminku.

PR4 Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

Uverite se na koji način L'Oréal Paris Bright Reveal UV fluid protiv tamnih fleka štiti vašu kožu:

*Potrošački testovi sa 53 žene posle 8 nedelja testiranja proizvoda.

Loreal Logo Crni Tajna blistavog tena Jelene Stupljanin: Zašto je LOréal Paris Bright Reveal linija njen pouzdani izbor

Baš kao Jelena Stupljanin, želite da vam koža uvek blista – da je zaštitite i pružite joj kompletnu, efikasnu negu u svim fazama života. Zato je L’Oréal Paris Bright Reveal linija vaš pouzdani saveznik za ujednačen ten!

L’Oréal Paris Bright Reveal liniju proizvoda možete pronaći u drogerijama. Za više informacija o L’Oréal Paris proizvodima, posetite sajt i zapratite L’Oréal Paris na Instagramu i Facebooku.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X