Loreal Logo Crni Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

Testirali smo L'Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

389A0898 3 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!
Loreal Logo Crni Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

Testirali smo L'Oréal Paris Excellence Crème boju za kosu u kućnim uslovima i rezultat nas je oduševio: Evo zašto je ovo bilo najlakše farbanje!

389A0908 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

Ulazimo u 2024. godinu, a u ovo vreme mnogi od nas razmišljaju o promenama. Donosimo novogodišnje odluke i zacrtavamo sebi ciljeve na svim planovima, kako na poslovnim, tako i na onim koji se tiču našeg izgleda. Da li ste i vi pomišljali na novu ili osveženu frizuru za početak nove godine?

Bez obzira na to u kojem ste životnom razdoblju, kakav vam je tip kose i šta od nje zapravo želite, bojenje je uvek opcija i najlepša promena! Nova boja može da donese dodatno samopouzdanje i dobro poznati osećaj poleta kad nam kosa izgleda baš kako želimo – jer nam se tad čini da smo spremne za sve.

Najbrži način da osvežite kosu je bojenje u kućnim uslovima. Mnoge žene odluče se za odlazak u salon, ali mi smo se uverili da je uz pomoć pravog odabira boje i praćenje uputstva moguć odličan rezultat!

WANNABE MAGAZINE je imao priliku da testira L’Oréal Paris Excellence Crème boju za kosu, a sam proces i krajnji rezultat su nas oduševili! Naša koleginica Katarina je dobila raskošnu boju, a njena kosa je postala sjajnija i mekša. U nastavku saznajte sve detalje procesa, ali i zašto su L’Oréal Paris Excellence Crème boje savršen izbor za ulepšavanje kod kuće.

389A0908 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

Ključna pitanja pre odabira boje

Kako biste izbegli najčešće pehove pri bojenju u kućnim uslovima, poput neželjenih tonova i “spaljene” kose, važno je da imate odgovore na nekoliko ključnih pitanja:

Sigurno će vas pri odabiru privući nijansa na pakovanju. Ali, ukoliko se vodite samo time, možete dobiti neželjenu. Kako biste postigli najlepši izgled kose bez korišćenja blanša, odaberite tamniju ili do dva nivoa svetliju nijansu u odnosu na trenutnu boju.

Na poleđini svake od raznolikih nijansi L’Oréal Paris Excellence Crème, primetićete fotografije koje prikazuju kako različiti tonovi kose izgledaju pre i nakon bojenja. Uporedite te ilustracije sa svojom trenutnom bojom kose, kako biste na vreme videli da li je farba adekvatna. 

Kada budete odabrali idealnu nijansu L’Oréal Paris Excellence Crème, lako ćete je naneti, ali je ne smete ostavljati na kosi duže od naznačenog vremena, jer tako rizikujete neželjene tonove.

Zaboravite na traženje rukavica, posude i četke za nanošenje boje – u L’Oréal Paris Excellence Crème pakovanju imate apsolutno sve što vam treba. Veoma je olakšavajuće što ćete dobiti aplikator sa češljem, rukavice, kao i nežan šampon i balzam za negu kose posle bojenja.

Nakon što pravilno odaberete L’Oréal Paris Excellence Crème nijansu, za manje od sat vremena će vam kosa izgledati transformisano i osveženo! L’Oréal Paris Excellence Crème je isprobala naša koleginica Katarina, a mi vam predstavljamo kako je izgledao ceo proces – i kako da ga sami ponovite.

389A0882 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!
389A0317 2 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

Prvi korak

Test na alergiju

Ne preskačite ovaj važan korak: obavezno uradite test upozorenja na alergiju kože, 48 sati ranije. To znači da bi trebalo da svoju L’Oréal Paris Excellence Crème nijansu nabavite pre dana bojenja. Takođe, vaša kosa bi trebalo da bude suva i neoprana.

Drugi korak

Priprema boje

A sada – vreme je za magiju! Za dan bojenja, dovoljno je da pripremite samo peškir za ramena, kako biste zaštitili odeću. L’Oréal Paris Excellence Crème se priprema na lak način. Sve što vam je potrebno nalazi se u pakovanju – prvo stavite rukavice, a zatim ulijte kremu u razvijač boje. Onda protresite bočicu temeljno, kako biste ujednačili smesu.

389A0317 2 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

Treći korak

Nanošenje

Pripremljenu smesu nanesite na koren suve, neoprane kose. Utrljajte kružnim pokretima i ostavite da deluje tačno 20 minuta. Merite vreme od prvog nanosa boje na kosu, ne od trenutka potpunog nanošenja. Ne produžavajte vreme delovanja boje iznad preporučenog, jer to može dovesti do nepredviđenih efekata, kao što su tamnija ili drugačija nijansa.

Nakon 20 minuta, nanesite preostali sadržaj duž kose i ostavite dodatnih 10 minuta.

četvrti korak

Pravilna nega kose

Koraci za negu kose nakon bojenja su ključni za njen baršunasti, sjajni izgled. Sve počinje od ispiranja boje. Vodite računa da kosu ispirate mlakom vodom, nikako vrelom.

Zatim, upotrebite šampon iz L’Oréal Paris Excellence Crème pakovanja i pažljivo uklonite višak boje. Bilo bi poželjno da ne koristite druge šampone, nego baš taj, zato što je veoma nežan prema kosi jer ima blagu pH vrednost. Nakon šamponiranja, isperite kosu.

Za dodatnu negu i jačanje kose, upotrebite balzam iz pakovanja. Ostavite ga na kosi 3 minuta , a zatim ga temeljno isperite. I to je to!

389A0863 2 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!
389A0863 2 Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!
Play Video

L’Oréal Paris Excellence Crème nijansa, koju je naša koleginica Katarina izabrala, izgleda intenzivno i savršeno se uklapa uz njen ten, prekrivajući sve sede vlasi. Kosa joj je mekana na dodir, a nakon sušenja i stilizacije, izgleda sjajno i zdravo. Oduševio nas je totalno osvežen izgled za tako kratko vreme – bez imalo mučenja!

L’Oréal Paris Excellence Crème boje su definitivno nepogrešivi izbor za brzu transformaciju – a za pravilnu negu farbane kose, isprobajte L’Oréal Paris Elvive Colour Protect liniju proizvoda.

Loreal Logo Crni Testirali smo L’Oréal Paris Excellence Crème i rezultat nas je oduševio: Pripremite se za Vašu novu boju kose!

Sve nijanse L’Oréal Paris Excellence Crème možete pronaći u DM i Lilly drogerijama. Za više informacija o L’Oréal Paris Excellence Crème bojama za kosu, zapratite L’Oréal Paris na Instagramu i Facebooku.

Comments