Glamur ima panoramu značenja. Može biti haljina u kojoj izgledate kao filmska zvezda ili nakit koji čini da se osećate kraljevski. Ali, više od svega, glamur je samopouzdanje kojim zračite kad ste u svom elementu. Glamur se krije u pogledu, kad znate da su vaše oči ono što magnetski privlači druge.

Kad želite da se osetite neustrašivo, smelo i glamurozno, šminka je tu da vam pruži samouverenost i istakne vašu lepotu. U svakoj od nas, krije se boginja, koja samo čeka da pokaže svetu sve ono što jeste, može i ume!

011A2830 Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci

Mali, svakodnevni luksuzi su ono što vam treba da biste postali najbolja verzija sebe, spremni da pokorite svet. Život postaje vaše igralište, poput panorame koja je ispunjena svime što volite i u čemu beskrajno uživate – jer to i zaslužujete!

Upravo takav osećaj glamura i luksuza, kad se pogledate u ogledalo i znate da ste na putu da ostvarite sve što poželite, donosi novi L’Oréal Paris makeup favorit koji smo imali priliku da isprobamo. 

Testirali smo L’Oréal Paris Panoramu i ona, prema našem mišljenju, predstavlja jedan od najboljih makeup proizvoda koji su lansirani u poslednje vreme. Ovo je ljubavna priča – posvećena maskari koja će promeniti vaše šminkanje iz temelja!

011A2928 Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci
011A2932 Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci

L'Oréal Paris Panorama: raskošan volumen koji traje i do 24H**

L’Oréal Paris Panorama lice je popularna manekenka Kendall Jenner, čije su oči još više došle do izražaja sa ovom inovativnom maskarom – a takav efekat ćete u nekoliko poteza postići i vi!

L’Oréal Paris Panorama maskara trepavicama daje raskošnu dužinu i glamurozni volumen, dok čini da oči vizuelno izgledaju krupnije i zavodljivije. Lagana i dugotrajna formula dramatično produžava trepavice, i daje efekat očiju koje izgledaju do 1,4 puta krupnije.* 

Četkica je posebno osmišljena da baš svakoj trepavici pruži volumen i dužinu. Karkaterističan dizajn četkice, sa kombinacijom dužih i kraćih vlakana, omogućava da dosegne do svake trepavice, čineći ih dužim i raskošnijim.

Ova maskara nakon nanošenja “ne mrda” – trepavice će biti imati volumen koji traje i do 24 sata**, bez razmazivanja, mrlja ili dosadnih grudvica. Oftalmološki je testirana i pogodna za osetljive oči i osobe koje nose kontaktna sočiva. Takođe, na kraju dana, maskaru ćete vrlo lako ukloniti, zbog njene lagane formule.

L’Oréal Paris Panorama je postala naš favorit i za dnevne i večernje prilike – evo kako se pokazala na našem testu.

2 1 Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci

Zašto je L'Oréal Paris Panorama maskara, prema našem mišljenju, luksuzan izbor?

L’Oréal Paris Panorama je prevazišla naša očekivanja – lako smo postigli glamurozan izgled trepavica, a osećaj samopouzdanja nas je pratio čitav dan.

Pre svega, pakovanje L’Oréal Paris Panorama maskare izgleda veoma elegantno, jer dolazi u atraktivnoj, zlatnoj tubi, koja je vrlo lagana za korišćenje. Prvo nas je zaintrigirao neobičan, trouglasti oblik četkice, a onda smo brzo doživeli i magiju koju pruža. 

Zbog specifičnog dizajna, četkica je obuhvatila svaku trepavicu od korena, pa smo lako dobili panoramski efekat, pri kojem trepavice izgledaju gušće i drastično duže. Naše fotografije “pre i posle” najbolje pokazuju raskošni efekat L’Oréal Paris Panorame!

PRE Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci
POSLE 2 Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci

Nanošenje je glatko i na gornjim i na donjim trepavicama, formula ne daje osećaj težine, a “lifting” trepavica će vas sigurno iznenaditi, kao što je i nas – jer je vrlo dramatičan. Baš zbog te raskošne dužine koju L’Oréal Paris Panorama maskara daje trepavicama, oči će vizuelno izgledati mnogo krupnije i intrigantnije.

I na kraju, wear test je razlog zbog kojeg je L’Oréal Paris Panorama definitivno naš favorit. Dugotrajnost maskare je na zavidnom nivou – čitav dan nismo brinuli o grudvicama i razmazivanju, a trepavice su ostale podignute, baš kakve su bile neposredno nakon prvog nanošenja.

L’Oréal Paris Panorama se jednostavno nadograđuje – ukoliko želite “mekši” izgled za dan, dovoljno je nekoliko poteza, a kad hoćete da pojačate dramski efekat, veoma ju je lako naneti u slojevima, bez “teškog” izgleda.

Nijedan makeup look nije potpun bez vrhunske maskare – a L’Oréal Paris Panorama je luksuzni izbor koji ćete brzo zavoleti, jer će svaki vaš dan učiniti glamuroznijim.

*Instrumentalni test, 30 žena.

**Potrošački test, 111 žena.

***Ilustracija očekivanog rezultata dobijenog nakon nanošenja proizvoda u normalnim uslovima. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

011A3009 Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci
3 Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci
Loreal Logo Beli Stigla je LOréal Paris Panorama! Probali smo novu maskaru koja vizuelno povećava oči   i ovo su naši utisci

L’Oréal Paris Panorama maskaru možete pronaći u DM i Lilly drogerijama. Za više informacija o L’Oréal Paris proizvodima, zapratite L’Oréal Paris na Instagramu i Facebooku.

Comments