Loreal Logo Crni Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

photo 3 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

Lepota ima mnogo različitih lica. Tvoja koža je samo tvoja priča – jedinstvena, neponovljiva, odvažna. Živimo u dobu revolucionarnih promena, kad širimo vidike i više ne moramo da pravimo kompromise. Zato je došlo je vreme i ti da uživaš u svojoj prirodnoj lepoti!

Zaslužuješ da zablistaš svaki dan, da se osećaš dobro u svojoj koži, da pronađeš svoje osnaženje – i svoj #TrueMatch. Svako od nas je poseban, baš kao i ti. Boje naše kože i oblici naših tela su različiti, ali na isti način smo lepi – iznutra i spolja. Zato te pozivamo da iznova otkriješ svoju lepotu i uživaš u njoj svakog dana.

photo 11 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu
photo 12 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu
photo 6 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

Šminkanje je način da iskažeš ljubav prema sebi. A sve počinje od – pudera. Svaka makeup rutina mora da ima “podlogu” koja čini da zablistaš, koja perfektno odgovara tvojoj koži, kakav god da je njen ton i tekstura. Za blistav, prirodan izgled svaki dan, najvažnije je da pronađeš svoj #TrueMatch – a upravo to je L’Oréal Paris misija koju su žene širom sveta zavolele i prigrlile!

Predstavljamo vam #1 tečni puder u Evropi* - L'Oréal Paris True Match!

*Bazirano na NielsenIQ RMS podacima za kategoriju tečnih pudera, za period od 12 meseci zaključno sa decembrom 2023. godine, za ukupno 15 zemalja, koje predstavljaju 87.4% evropskog BND-a, celo maloprodajno tržište, prema vrednosnoj i količinskoj prodaji.

photo 2 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

Samo tvoja nijansa kože - ali još bolja

L’Oréal Paris True Match tečni puder je s razlogom već godinama omiljen – osmišljen je sa jednostavnom, ali moćnom filozofijom: da svaka žena može naći svoju savršenu nijansu, koja se stapa sa prirodnim tonom kože

Tvoja koža svakog dana treba da izgleda blistavo i negovano – zato L’Oréal Paris True Match dodatno ističe njenu prirodnu lepotu i ton, dok nežno sakriva nesavršenosti. Čak 99.5% žena je pronašlo svoju odgovarajuću nijansu*, što dovoljno govori o rasponu različitih tonova L’Oréal Paris True Match tečnog pudera. Vreme je da pronađeš nijansu koja će biti samo tvoja, a dostupno je 15 različitih tonova.

L’Oréal Paris True Match ti donosi sve ono što želiš od pudera: postojanost i pokrivenost, uz besprekoran ten čitavog dana. Takođe, ovaj puder koži pruža do 24h hidratacije**, jer je formula obogaćena hijaluronskom kiselinom.

L’Oréal Paris True Match tečni puder ima svilenkastu teksturu koja se izuzetno lako blenda, bez obzira na to da li koristiš četkicu ili sunđer – a to je veoma važno u užurbanom ritmu života. Osvežiće tvoje lice začas i dati tvojoj prirodnoj lepoti novi sjaj!

Tokom vrućih letnjih dana koji se približavaju, možda ćeš poželeti da probaš nešto laganije za svoj ten, a tu u pomoć dolazi L’Oréal Paris True Match tonirani serum!

*Potrošački test, 211 žena
**instrumentalni test, 24 žena

Lagani osećaj i blistavi ten - za najlepše leto do sada

Ukoliko za leto tražiš alternativu puderu, koja će jednako dobro da istakne tvoju lepotu i ujednači ten, L’Oréal Paris True Match tonirani serum će ti pružiti sve to, uz dodatnu hidrataciju! Kao “hibrid” tečnog pudera i negujućeg seruma, daje lagani osećaj lica – tvoja koža će “disati” a pritom će izgledati blistavo.

Tokom leta, želiš pokrivenost koju pruža puder, ali i negu i hidrataciju koju ti donosi serum, pa je zato L’Oréal Paris True Match tonirani serum idealan kao prvi korak u makeup rutini. Obogaćen je formulom sa hijaluronskom kiselinom,  koja pruža hidrataciju, zbog čega će tvoja koža izgledati jedrije i blistavo već za 1h!* Osećaj hidrirane kože će te pratiti čitavog dana – to je iskustvo čak 82% žena.** 

L’Oréal Paris True Match tonirani serum dolazi u 6 nijansi koje se savršeno prilagođavaju tvojoj koži i daju joj blistav finiš – ostaje samo da uživaš u letu svim čulima!

*Klinički test, 84 žene.
**Potrošački, test, 104 žene, nakon 7 dana korišćenja

TMS 2 V3 2 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

Koriguj sve što ti smeta i osveži ten u jednostavnom potezu

Nijedna makeup rutina nije potpuna bez korektora, koji ti pomaže da sakriješ sve što ti smeta, kao i kompaktnog pudera, kojim ćeš brzo “setovati” i osvežiti ten.

L’Oréal ParisTrue Match Radiant serum korektor spaja najbolje od dva sveta: prekriva nesavršenosti kao korektor i neguje kao serum. Obogaćen je sa 1,5% hijaluronske kiseline i kofeinom, a ima i jedinstveni aplikator u obliku pegle, koji je dizajniran za precizno i ravnomerno nanošenje ispod oka ili na bilo koje druge ciljane zone lica. Sakriće bore i fine linije, umanjiti tamne krugove ispod očiju i fleke, dok će tvom licu doneti prirodno sjajan izgled.

L’Oréal Paris True Match kompaktni puder će ti pomoći da ublažiš neželjeni sjaj tena, ali i dobiješ prirodan finiš u nekoliko lakih poteza. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i mineralnim pigmentima, a njegova negujuća formula učiniće tvoju kožu blistavom i zaglađenom kroz 4 nedelje*. Svilenkasta tekstura ovog pudera se lako blenda pomoću sunđera, gde god da se nalaziš – zato, nek se uvek nađe u tvojoj torbici!

*Potrošački test, 60 žena.

photo 8 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu
photo 9 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

Pronađi svoj #TrueMatch i uživaj u proslavi prirodne lepote!

Loreal Logo Beli 1 Tvoja koža, tvoja priča, tvoj True Match: Otkrij puder koji slavi prirodnu lepotu

Za više informacija o svim L’Oréal proizvodima posetite zvanične Facebook i Instagram stranice, kao i veb-sajt.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X