Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Luksuzna modna kuća Louis Vuitton zvanično je postala najpopularniji brend na Fejsbuku, jer je tokom oktobra dostigla više od milion lajkova.

Naime, milion novih lajkova na Fejsbuku dovelo je ovu modnu kuću na sam vrh najpopularnijih brendova na ovoj društvenoj mreži, jer je broj njihovih obožavatelja time dostigao 18 miliona. Povećanju broja fanova umnogome su doprineli odlična modna revija za sezonu proleće/leto 2015. godine koja je održana u Parizu, ali i otvaranje muzeja Foundation Louis Vuitton.

Iza ovog svetski poznatog brenda, čije su reklamne kampanje do sada krasile mnoge poznate lepotice, među kojima su Mišel Vilijams, Ketrin Denev i Žizel Bundšen, nalaze se brendovi Burberry, Chanel, Adidas, Michael Kors i drugi.

louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 1 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 2 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 3 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 4 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 5 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku

Jasna Đorđević

Editors choice