Luksuzna modna kuća Louis Vuitton zvanično je postala najpopularniji brend na Fejsbuku, jer je tokom oktobra dostigla više od milion lajkova.

Naime, milion novih lajkova na Fejsbuku dovelo je ovu modnu kuću na sam vrh najpopularnijih brendova na ovoj društvenoj mreži, jer je broj njihovih obožavatelja time dostigao 18 miliona. Povećanju broja fanova umnogome su doprineli odlična modna revija za sezonu proleće/leto 2015. godine koja je održana u Parizu, ali i otvaranje muzeja Foundation Louis Vuitton.

Iza ovog svetski poznatog brenda, čije su reklamne kampanje do sada krasile mnoge poznate lepotice, među kojima su Mišel Vilijams, Ketrin Denev i Žizel Bundšen, nalaze se brendovi Burberry, Chanel, Adidas, Michael Kors i drugi.

louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 1 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 2 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 3 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 4 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku louis vuitton najpopularniji brend na fejsbuku 5 Louis Vuitton najpopularniji brend na Fejsbuku

Jasna Đorđević

Comments