Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Love Beauty and Planet, veganski “brand with purpose” organizovao je druženje sa novinarima, influenserima i fanovima, na kome je predstavio Small Acts of Love izazov pokrenut na društvenim mrežama. Putem fotografija i opisa svakodnevnih zdravih rutina koje su postavljali fanovi pokazane su brojne ideje zaštite životne sredine. Organizovana je radionica nakita od recikliranih materijala, da pokaže da se i od stvari koje više nisu potrebne može stvoriti nešto unikatno i da proces reciklaže može da bude zabavan. 

“Love Beauty and Planet je brend nove generacije koji je sinergija lepote i održivosti, namenjen onima koji žele da njihovi izbori prilikom kupovine utiču na očuvanje planete. Ekologiju nikako ne smatramo trendom, već stilom života. Pakovanjima koja su od 100% reciklirane plastike, proizvodima koji su bez parabena, šamponima za kosu koji su bez silikona i veštačkih boja želimo da podignemo svest o ekologiji i da brinemo o prirodi koliko god možemo”, istakla je Nina Popović, menadžer istaživanja i razvoja u kompaniji Unilever Srbija.

1 Nina Popović menadžer istraživanja i razvoja u kompaniji Unilever Srbija e1569413836330 Love Beauty and Planet – brend sa zadatkom: Mala dela ljubavi pokreću na pozitivne promene

Love Beauty and Planet predano i kontinuirano radi i na smanjenju energije koju koristi u proizvodnji, transportu i prodaji. Sertifikovani od Evropske vegetarijanske unije i netestirani na životinjama, Love Beauty and Planet proizvodi pomažu očuvanju planete za buduće generacije.

2 Slika sa događaja e1569413876727 Love Beauty and Planet – brend sa zadatkom: Mala dela ljubavi pokreću na pozitivne promene

“Ljudi traže nove životne stilove koji poštuju prirodu i više vode računa o tome koga i šta vole. Da bismo hitno izvršili pozitivne promene u zaštiti prirode, od suštinskog je značaja da imamo više proizvoda iz održivih izvora. Vremenom ćemo zajedno preokrenuti situaciju –  uravnoteženiji odnos s prirodom više neće biti izuzetak i postaće pravilo”, naglasio je Dobrivoje Milovanović, generalni direktor kompanije Unilever Srbija.

3 Dobrivoje Milovanović generalni direktor kompanije Unilever Srbija e1569413915435 Love Beauty and Planet – brend sa zadatkom: Mala dela ljubavi pokreću na pozitivne promene

Small Acts of Love je pokret čiji je cilj da inspiriše na lepši i zdraviji život, slaveći lepotu promena i poštujući prirodu. Pitanje očuvanja životne sredine i te kako je povezano sa našim životnim navikama i svako od nas ima moć da napravi promenu. Postoji puno jednostavnih načina na koje možemo da čak i malim stvarima učinimo da se osećamo i budemo lepi ujedno brinući o planeti. Govorimo o jednostavnim radnjama kao što su smanjenje plastičnog otpada, recikliranje, isključivanje slavine dok šamponirate kosu ili vožnja biciklom na posao.

Love Beauty and Planet je sa velikim uspehom imao svoju premijeru u Americi početkom 2018, u Evropi početkom 2019. godine, i trenutno je prisutan u 28 zemalja širom sveta. 

5 Lepota bez kompromisa e1569413984264 Love Beauty and Planet – brend sa zadatkom: Mala dela ljubavi pokreću na pozitivne promene

Kod nas se ekskluzivno u Lilly drogerijama mogu kupiti linije šampona, regeneratora, gelova za tuširanje i losiona za telo, dostupne u četiri mirisne kategorije: Muru muru Butter &  Rose, Shea Butter & Sandalwood, Coconut Water & Mimoza, Coconut Oil & Ylang Ylang. Od prirodnih su sastojaka visoko kvalitetnih organskih biljaka iz celoga sveta, selekcija dobivena pronalaženjem najboljih, etički proizvedenih ulja i ekstrakata. 

Editors choice