Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Svi smo do sada čuli za luksuznu kuću LVMH pod kojom su modni brendovi kao što su Céline, Dior, FENTY, Givenchy, Kenzo, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Fendi i mnogi drugi. Iako oni već posluju sa brendovima nakita kao što su Bvlgari, Chaumet, FRED, Hublot, TAG Heuer, Zenith, sad se njima pridružuje čuveni brend nakita Tiffany & Co.

Već nekoliko meseci unazad kruže glasine da će LVMH kupiti ovaj luksuzni brend nakita, a sada je i zvanično potvrđeno da je napravljen dogovor za tričavih 16.2 milijardi američkih dolara. Ovo je ujedno najveća poslovna kupovina brenda ikad, kako tvrdi The New York Times.

Kako bi proslavili uspešno zaključen posao, LVMH je svoj profil obojio u baby blue boju koja je karakteristična za Tiffany & Co. 

Počastvovani smo što imamo priliku da poželimo toplu dobrodošlicu u našu LVMH Tiffany & co., kompaniji koja ima istoriju nasledstva i jedinstvenu poziciju po pitanju nakita na globalnom nivou. Imamo veliko poštovanje i divljenje prema brendu i imamo ideju da razvijemo ovu liniju nakita sa istom količinom posvećenosti, kao što smo radili i sa našim ostalim modnim kućama. Ponosni smo što imamo Tiffany kao jedan od naših iconic brendova i unapred se radujemo što će ovaj uz nas rasti narednih nekoliko vekova”, rekao je Bernard Arnault, direktor LVMH u saopštenju za medije.

Editors choice