Sofija Buš poznata je kao osoba koja ne boravi na jednom mestu dugo, a i voli da eksperimentiše i menja prostor u kojem boravi. Ona priznaje da voli da njen dom izgleda bajkovito. Profesionalac je u svom poslu, a i svim aspektima života, pa je tako poznata i kao jedna od aktivistkinja mnogih organizacija.

Slika Luksuzna kuća Sofije Buš

Sofija Buš zna da uživa

Ipak, ona najviše od svega voli da odmara u svom domu, koji je smešten daleko od očiju javnosti, a ipak na holivudskom brdu. Kuću je kupila još 2010. godine. Do prošle godine služila joj je za skladištenje starih stvari, kada je odlučila da to mesto pretvori u svoju aozu mira. Sa ciljem da joj to mesto služi za punjenje baterija, Sofija je angažovala arhitekte koji su taj prostor transformisali u uglađen i prirodni dragulj. Ovaj prostor poslužio bi joj za razna privatna okupljanja, druženja do zore i pokretanje novog života.

Ona je takođe sklona organizovanju žurki, sa više od 50 ljudi uz muziku, piće i poslastice.

Poseban akcenat stavljen je na dnevnu sobu, kao prostor u kom provodi najviše vremena. Sam raspored nameštaja diktira dešavanja u njoj. Soba je prostrana i višenamenska, ispunjena skupocenim nameštajem, italijanskim foteljama i ultramodernim stolicama. Ima tu svega i svačega, raznovrsnih stilova i dezena. Postoji soba sa velikim TV-om, koja pruža pravu zabavu i odaje utisak pravog bioskopa u kući.

Cilj ovog projekta jeste da se napravi svestrana kuća sa neograničenim mogućnostima. Obuhvata tri spavaće sobe, dva kupatila i još mnogo odvojenih prostorija.

Pogledajte samo neke od detalja ove grandiozne kuće.

Slika 194 Luksuzna kuća Sofije Buš

Moderna zadovoljstva kojima je ukrašen enterijer

15 Luksuzna kuća Sofije Buš

Savršeni kutak

23 Luksuzna kuća Sofije Buš

Samo mali deo njene ogromne kuće

34 Luksuzna kuća Sofije Buš

Predivno izgleda

Izvor fotografija: www.daily mail.com


Violeta Stojanović

Comments