Danas smo inspiraciju za savršene frizure dobili od preslatke i predivne glumice Lusi Hale. Njena nežna pojava utiče na to da je posmatramo kao krhku i veoma romantičnu devojku, a celokupnom dojmu doprinose i njene frizure kada se pojavljuje u javnosti. Ukoliko ne znate možda o kome se radi, pogledajte bar jednu epizodu veoma popularne serije Pretty little liars koja se već neko vreme prikazuje. Onda će vam biti sasvim jasno o kojoj poznatoj devojci se radi.

Pri svojim javnim pojavljivanjima Lusi je najčešće u elegantnim izdanjima, ali njena kosa odaje utisak da se oko nje nije predugo trudila. No, kad god je u pitanju neki ovakav stil sređivanja kose, znajte da on oduzima najviše vremena, jer je potrebno dosta se potruditi da kosa na kraju izgleda da je brzo napravljena i sređena. Svojim romantičnim lokanama i pletenicama navela nas je da je uzmemo kao ideju i polaznu inspiraciju za neke druge izglede, koje vi već sada možete isprobati.

Duboki paž je već dugo u trendu, kao i osenčena kosa, čiji je koren tamniji, a ka vrhovima boja je sve svetlija. Ukoliko imate ovakvu kosu, onda je dovoljno da je uvijete presom ili figarom u lokne, da ih raščešljate i pustite, te ćete izgledati apsolutno fantastično. Ovo je frizura koja je dobrodošla za svaku priliku i situaciju.

Lusi Hale ti daje NAJBOLJE ideje za frizuru Lusi Hale ti daje NAJBOLJE ideje za frizuru

Kao što smo već rekli, Lusi je neko ko voli pletenice. U ovoj frizuri, onda je napravila dve pletenice koje idu uz glavu do iza uha, kosu je pozadi skupila u nisku, neobaveznu punđu, dok je dva tri pramena kose pustila kao šiške. Ovo je veoma dobra frizura za večernje izlaske ili neke svečanije prilike, jer pored toga što izgleda veoma dobro, neće vam smetati pri igranju i neće vam biti pretoplo.

Lusi Hale ti daje NAJBOLJE ideje za frizuru2 Lusi Hale ti daje NAJBOLJE ideje za frizuru

Možete pletenicu napraviti sredinom glave, a ostatak kose da pokupite u rep. Ovo je veoma zanimljiva i lepa frizura, pa ćete sigurno pomoću nje biti veoma primećene.

Lusi Hale ti daje NAJBOLJE ideje za frizuru3 Lusi Hale ti daje NAJBOLJE ideje za frizuru
Comments