Poznati moskovski dekorateri enterijera iz Geometrix-a, zadali su ozbiljan domaći zadatak svim dizajnerima i dekoraterima koji žele da enterijer naprave tako da bude luksuzan i vintidž, ali moderan u isto vreme. Inspiraciju su pronašli u pedesetim godinama prošlog veka, u glamuroznosti koju sa sobom donosi svet Holivuda, ali i jednostavnim modernim linijama.

Duh pedesetih je oživljen u komadima nameštaja modernog dizajna. Fotografije Merilin Monro (Marilyn Monroe) na zidovima unose prefinjenost u prostor. Crna boja dominira svakim kutkom apartmana, dok na mestima gde je prošarana belom odaje osećaj sofisticiranosti i elegancije. Iako se stiče utisak da je svaki komad na svom mestu, posetioci ističu da je, bez obzira na takvu prividnu uštogljenost, prostor više nego prijatan i udoban za boravak.

U dnevnoj sobi pažnju privlači bela garnitura, u trpezariji beli mermerni zid, a u spavaćoj sobi veliki kreveti. Interesantno je da su, kada su u pitanju najvažniji delovi životnog prostora, dizajneri pustili mašti na volju ne vodeći se striktnim pravilima. Tako u jednoj sobi postoji klasičan beli zid, u drugoj mermerni, a u trećoj španski.

Pomalo mračnom prostoru specifično osvetljenje daju lampe i lusteri modernog, ali i starinskog dizajna koji se, bez obzira na međusobnu različitost, idealno uklapaju u prostor. Prošetajte zajedno sa nama kroz ovaj luksuzan apartman.

marilyn monroe dining room1 665x498 Luxury Vintage Apartment luxurious black and white bedroom1 665x498 Luxury Vintage Apartment black kitchen with white countertop1 665x498 Luxury Vintage Apartment black and white living room 21 665x498 Luxury Vintage Apartment black and white super luxurious1 665x498 Luxury Vintage Apartment

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments