Oslobodite svog unutrašnjeg grafičkog umetnika sa M•A•C Colour Excess Gel Pencil olovkom za oči u 12 pigmentiranih nijansi. 

MAC Colour Excess Gel Pencil Eyeliner Collection 1 Zavirite u novu MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner Collection

“M•A•C Color Excess je proizvod 2022. godine”, kaže Dominic Skinner, MAC Global Senior Artist, i dodaje: “Ove olovke vam omogućavaju da izađete iz okvira i s lakoćom vratite svoju individualnost. Od odvažnog i izražajnog, do intenzivnog i zavodljivog, moći ćete da definišete svoj stil s jednim potezom.”

S neusporedivo dugotrajnom tehnologijom koja omogućuje postojanost od 12 sati na vodenoj liniji kao i više od 24 sata postojanosti na kapcima, ove su olovke stvorene za dugotrajne trenutke.

MAC Colour Excess Gel Pencil Eyeliner Collection 5 Zavirite u novu MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner Collection

“Kao vizažist, opsednut sam olovkama koje povećavaju intenzitet, laskaju obliku očiju, stvaraju linije ili jednostavno produbljuju pogled”, kaže Tom Sapin, MAC Global Senior Artist.

“Ono što volim kod naših novih M•A•C Color Excess olovki je njihova potpuna svestranost. To je preko potreban proizvod za nanošenje boje na vodenu liniju oka bez preslikavanja, crtanja grafičkih oblika na kapcima ili dodavanja nežne boje linijama trepavica.”

MAC Colour Excess Gel Pencil Eyeliner Collection 4 Zavirite u novu MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner Collection

Postoji nijansa za svaki dan, svaki način i svako raspoloženje – od električnih naglašenih boja do preciznih zemljanih tonova. “Primena je jednostavna, ali odlučiti između tolikog izbora boja je teško! Postoje mogućnosti za svakoga da izrazi svoju kreativnost ili samo poboljša boju svojih očiju”, kaže Sapin.

Kolekcija je dostupna u MAC prodajnom mestu u Tržnom centru Ušće od 23. septembra 2022.

MAC Colour Excess Gel Pencil Eyeliner Collection 6 Zavirite u novu MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner Collection

M•A•C Colour Excess Gel Pencil Eye Liner – nijanse:

GLIDE OR DIE

INCORRUPTIBLE

SICK TAT BRO

SKIP THE WAITLIST

SERIAL MONOGAMIST

COMMITMENT ISSUES

NUDGE NUDGE, INK INK

GRAPHIC CONTENT

PERPETUAL SHOCK!

THE LAST WORD

PERMANENT VACATION

TAT LAST

Comments