Sve je iskreno i od srca u MAC-u ove godine sa pažljivo odabranom selekcijom najomiljenijih proizvoda – svi su spremni za poklanjanje ovog Dana zaljubljenih uz dodatnu lunarnu novogodišnju sreću. Ciljajte pravo u srce onoga koga volite uz pomoć najprodavanijih proizvoda za lice, oči i usne u potpuno novim i već proverenim nijansama koje nudi MAC Lovestruck Luck kolekcija.

FY24 LOVESTRUCK LUCK UKLINEUP Paid Social 1x1 Zaljubite se uz novu MAC Lovestruck Luck kolekciju

Inspirisano kineskim novogodišnjim zmajem, svaki proizvod unutar kolekcije možete pronaći u limitiranom pakovanju koje pretvara zmajeve ljuske u mrežu sićušnih isprepletanih srca.

“Ovo je savršeno doba godine da oduševite svoje prijatelje i voljene osobe ili da jednostavno počastite sebe”, kaže Romero Jennings, MAC Makeup Artistry direktor. “Kolekcija Lovestruck Luck kombinuje neke od naših najomiljenijih bestselera s našim najnovijim inovacijama u savršen poklon za privlačenje dobre energije i sreće u nadolazećoj godini.”

Isprobajte potpuno novu paletu senki za oči s nizom od šest nijansi toplih tonova, a šminku na očima dopunite hrabrim crnim trepavicama koristeći MAC Stack maskaru u limitiranom chic pakovanju.

Napravite svoje usne neodoljivim i spremnim za poljupce sa Lustreglass Sheer-Shine ružom za usne u tri potpuno nove nijanse: Powerfully Potent, Sweeter Cinnamon i Luck Has It.

mac 2 Zaljubite se uz novu MAC Lovestruck Luck kolekciju

Iskoristite sreću blistavog tena s potpuno novim proizvodom: Molten Metal Highlighter u nijansi Many Moons Aglow. Ovaj svestrani tečni highlighter omogućava vašoj koži da zaista zrači iznutra. Njegova glatka i elastična formula može se nositi samostalno za blistav sjaj poput ogledala ili ga možete umešati u tečni puder ili hidratantnu kremu za željeni sjaj.

Za efekat srećno zaljubljenih rumenih obraza tu je rumenilo u potpuno novim nijansama Power To You! i Full Of Wonder, a svima omiljeni Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder u limitiranom pakovanju zagarantovaće postojanost vaše šminke čitavog dana!

Lovestruck Luck kolekcija vas poziva da budete srećni u ljubavi i zaljubljeni u sreću.

Kolekcija je dostupna od danas 26. januara 2024. u MAC radnji, TC Ušće – Bulevar Mihajla Pupina 4, 11000 Beograd. Br. telefona: +381 11 285 4404

Comments