Predstavljamo vam Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder — novi blistavi ekvivalent voljenom Studio Fix Fluidu SPF 15. Ova potpuno nova inovacija pudera spaja stručnost o tonovima kože sa znanošću o nezi kože.

“Tražite podlogu koja je lagana, koja će vam dati pokrivenost i takođe izgledati potpuno blistavo? Novi Studio Radiance Serum-Powered™ Foundation ULTIMATIVNA je podloga za vas. Njegova visoko hidratantna formula koja poboljšava kožu, pruža čak +209% trenutne hidratacije*, a budući da je potkrepljena serumom, ostavlja dugotrajan blistav finish. Zašto ga ne voleti?”, kaže Sharryn Hinchcliffe, izvršna direktorka M·A·C Makeup Artistryja.

Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum Powered™ tecni puder 3 Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum Powered™ tečni puder

Revolucionarni tečni puder pruža koži osećaj punoće i dugotrajnu blistavost.

Formula je započela kao serum za negu kože; i kroz naših 39 godina iskustva u razvoju visokoučinkovitih podloga, uspeli smo formulisati podlogu koja pruža hidrataciju na nivou nege kože uz visoku učinkovitost i umeće koje očekujete od M·A·C Studio linije proizvoda.

80% njegove formule bazirano je upravo na skincareu sa ukupno 33 sastojka za negu kože – uključujući 10% rastvora hijaluronske kiseline, koja zadržava vlagu ispod površine kože. Takođe prožeta je koktelom snažnih supernamirnica za negu kože, uključujući ulja masline i jojobe za zdraviji izgled kože, plus vitamin E. Pripremite se za komplimente na račun svoje kože, a ne na šminku!

Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum Powered™ tecni puder 4 Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum Powered™ tečni puder

Nadogradiva, zaglađujuća pokrivenost 

Lagana mekana gel tekstura dizajnirana je za prilagođeno, srednje nadogradivo prekrivanje koje trenutno ujednačava vaš ten. Takođe smanjuje izgled pora, crvenilo kože, tamne fleke i bore. Naravno, i dalje je otporan na vodu, znoj i preslikavanje, a pruža 12 sati postojanosti i blistavosti.

56 nijansi za sve tonove kože 

Dostupan u 56 nijansi, ovaj puder sadrži blistavu mešavinu koju su kreirali šminkeri, napravljenu od srebrnih i zlatnih sedefastih čestica posebno izrađenih da nadopune jedinstvene podtonove svetlije i tamnije puti kože. Nijanse NC5 do NC30 sadrže srebrne sedefaste čestice, dok nijanse NC35 do NW65 sadrže zlatne sedefaste čestice.

Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum Powered™ tecni puder 1 Upoznajte novi M·A·C Studio Radiance Serum Powered™ tečni puder

Sastojci koji čine razliku 

Pažljivo se razmišljalo o sastojcima koji su stavljeni u novi Studio Radiance Serum-Powered™ foundation, a koji su izostavljeni. Želelo se osigurati da je prikladan za sve tipove kože – posebno za mešovito/suvu kožu, dok je pakovanje napravljeno od reciklirajućih materijala.

  • Pogodan za osetljivu kožu i ne zapušava pore
  • Dermatološki testirano
  • Odvojivi plastični poklopac izrađen od 30% PCR-a,
  • Bez mineralnih ulja, SLS/SLES-a i sastojaka životinjskog porekla

M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™ tečni puder dostupan je u svim zagrebačkim MAC prodajnim mestima (Arena Centar i Ilica 7), FABUspot parfimerijama, te online na FABUspot.com

Kolekcija je dostupna od 29.8.2023. u Mac radnji, TC Ušće.

Comments