5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Biti poput boginje je nešto što dolazi iznutra. Taj neverovatno moćan osećaj moraš da razviješ i neguješ u sebi, ali daleko od toga da neke sitnice spolja ne doprinose tome. Šta je ono što čini da se ti osećaš poput boginje? Da li je to ona prava odevna kombinacija ili savršena šminka? U našem slučaju je to – nežna i glatka koža!

1 3 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Znamo da je brijanje jedan od najzahtevnijih beauty poduhvata, naročito onda kada se baš trudiš da svoju kožu dovedeš do savršenstva. Ipak, ovo ne mora da bude problem ukoliko pratiš ove korisne shaving hacks!

2 4 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Brijanje uvek ostavi za kraj kupanja! Na ovaj način ostavljaš dovoljno vremena porama da se otvore i dlačicama da omekšaju kako bi ih lakše uklonila.

Brijanje od kolena nadole! Iako smo ceo život brijale noge od zglobova ka kolenima, suprotno od rasta dlake, izgleda da smo grešile! Ako noge brijaš obrnuto, od kolena nadole, znatno smanjuješ rizik od iritacija i urastanja dlačica, a ako uz to koristiš nežan i precizan brijač poput Gillette Venus Comfort Glide Breeze brijača koji poseduje gel “jastučiće” koji hidriraju kožu, tvoja koža će dugo ostati glatka, negovana i baršunasta! Osećaćeš se poput boginje, veruj nam na reč!

3 4 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL) 6 3 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Topla, ali ne vrela voda! Ukoliko želiš da sprečiš iritaciju i isušivanje kože, za brijanje koristi toplu vodu, a po završetku brijanja koristi malo hladniju vodu kako bi zatvorila pore i sprečila urastanje dlačica. Efekat plus: tvoja koža će biti blistava i zategnuta!

4 4 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Nabavi kvalitetan brijač! Gillette Venus Comfort Glide Breeze brijač poseduje tri oštra i precizna, ali prema tvojoj koži izuzetno nežna nožića, koji će ti obezbediti najjednostavnije i najefikasnije brijanje ikad!

5 3 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL) 7 2 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Hidratacija odmah nakon brijanja! Čim završiš sa kupanjem i brijanjem, na kožu nanesi omiljenu hidratantnu kremu ili losion za telo. Tvoja koža će biti još lepša i mekša, što će pojačati taj božanski osećaj!

8 3 Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

Model: Neda Vidaković, FOX Models
Photo: Alek Živković
Style: Anja Plemić
Makeup: Nadica Lekić

Posebno se zahvaljujemo Diamond Garden-u!

Editors choice