Biti poput boginje je nešto što dolazi iznutra. Taj neverovatno moćan osećaj moraš da razviješ i neguješ u sebi, ali daleko od toga da neke sitnice spolja ne doprinose tome. Šta je ono što čini da se ti osećaš poput boginje? Da li je to ona prava odevna kombinacija ili savršena šminka? U našem slučaju je to – nežna i glatka koža!

1 3 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Znamo da je brijanje jedan od najzahtevnijih beauty poduhvata, naročito onda kada se baš trudiš da svoju kožu dovedeš do savršenstva. Ipak, ovo ne mora da bude problem ukoliko pratiš ove korisne shaving hacks!

2 4 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Brijanje uvek ostavi za kraj kupanja! Na ovaj način ostavljaš dovoljno vremena porama da se otvore i dlačicama da omekšaju kako bi ih lakše uklonila.

Brijanje od kolena nadole! Iako smo ceo život brijale noge od zglobova ka kolenima, suprotno od rasta dlake, izgleda da smo grešile! Ako noge brijaš obrnuto, od kolena nadole, znatno smanjuješ rizik od iritacija i urastanja dlačica, a ako uz to koristiš nežan i precizan brijač poput Gillette Venus Comfort Glide Breeze brijača koji poseduje gel “jastučiće” koji hidriraju kožu, tvoja koža će dugo ostati glatka, negovana i baršunasta! Osećaćeš se poput boginje, veruj nam na reč!

3 4 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja? 6 3 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Topla, ali ne vrela voda! Ukoliko želiš da sprečiš iritaciju i isušivanje kože, za brijanje koristi toplu vodu, a po završetku brijanja koristi malo hladniju vodu kako bi zatvorila pore i sprečila urastanje dlačica. Efekat plus: tvoja koža će biti blistava i zategnuta!

4 4 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Nabavi kvalitetan brijač! Gillette Venus Comfort Glide Breeze brijač poseduje tri oštra i precizna, ali prema tvojoj koži izuzetno nežna nožića, koji će ti obezbediti najjednostavnije i najefikasnije brijanje ikad!

5 3 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja? 7 2 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Hidratacija odmah nakon brijanja! Čim završiš sa kupanjem i brijanjem, na kožu nanesi omiljenu hidratantnu kremu ili losion za telo. Tvoja koža će biti još lepša i mekša, što će pojačati taj božanski osećaj!

8 3 Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Model: Neda Vidaković, FOX Models
Photo: Alek Živković
Style: Anja Plemić
Makeup: Nadica Lekić

Posebno se zahvaljujemo Diamond Garden-u!

 

Comments