Pop ikona Madona se u velikom stilu vratila na modnu scenu, i to naslovnicom i editorijalom koji je uradila za magazin “Interview”.

Ona se, naime, slikala u toplesu za editorijal ovog svetski poznatog magazina, koji je poznat po provokativnim naslovnicama i editorijalima, čime nas je vratila u devedesete godine prošlog veka.

Fotografije za ovo izdanje radio je tim Mert & Marcus, dok je ova pop ikona za decembarsko-januarsko izdanje magazina dala i intervju, u kojem je govorila o svim aspektima njenog života.

Pogledajte kako Madona izgleda u novom izdanju magazina “Interview”.

madona u toplesu za magazin interview 1 Madona u toplesu za magazin Interview madona u toplesu za magazin interview 2 Madona u toplesu za magazin Interview madona u toplesu za magazin interview 3 Madona u toplesu za magazin Interview madona u toplesu za magazin interview 4 Madona u toplesu za magazin Interview madona u toplesu za magazin interview 5 Madona u toplesu za magazin Interview madona u toplesu za magazin interview 6 Madona u toplesu za magazin Interview madona u toplesu za magazin interview 7 Madona u toplesu za magazin Interview madona u toplesu za magazin interview 8 Madona u toplesu za magazin Interview

Jasna Đorđević

Comments