Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Novi album kraljice popa Madone (Madonna) prodat je dosad u 39,000 primeraka, a procenjuje se da će uskoro dospeti na sam vrh američke top liste. Aktivisti za borbu protiv narkotika oštro su kritikovali naziv albuma “MDNA” (što je skraćenica pevačicinog imena) zbog sličnosti sa nazivom droge MDMA (nešto poput ekstazija).

Madona ne bi bila Madona kada odmah ne bi uzvratila servu, pa je na jednom od nastupa pitala publiku koliko ih je videlo “Moli” (skraćenica za MDMA). Naravno, nakon burne reakcije naroda u Americi, pevačica je ovo demantovala i naglasila da ne podržava upotrebu droge, kao i da se sama nikada nije drogirala. ‘Ajde da joj verujemo na reč.

Dodala je i kako je mislila na pesmu koju je napisao njen prijatelj, a koja se zove “Have You Seen Molly?”. Ma kako da ne.

foto4 Madonna: Elvis Presley svrgnut sa trona

Kraljica popa

Video spot za pesmu “Girl Gone Wild” je zabranjen u nekim zemljama, a na YouTubeu je dozvoljen samo za one starije od 18. Takođe su joj zabranili i reklamu za parfem, jer je pevačica u njoj previše golišava.

Bilo kako bilo, Kraljica je oduvala Kralja sa trona – Elvis (Elvis Presley) je imao 11 albuma koji su debitovali na samom vrhu top liste u Britaniji, a Madona sada ima 12.

I dok se Kraljica priprema za predstojeću turneju, poslušajte i pogledajte video spot koji nije zabranjen, barem još uvek.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice