5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Novi album kraljice popa Madone (Madonna) prodat je dosad u 39,000 primeraka, a procenjuje se da će uskoro dospeti na sam vrh američke top liste. Aktivisti za borbu protiv narkotika oštro su kritikovali naziv albuma “MDNA” (što je skraćenica pevačicinog imena) zbog sličnosti sa nazivom droge MDMA (nešto poput ekstazija).

Madona ne bi bila Madona kada odmah ne bi uzvratila servu, pa je na jednom od nastupa pitala publiku koliko ih je videlo “Moli” (skraćenica za MDMA). Naravno, nakon burne reakcije naroda u Americi, pevačica je ovo demantovala i naglasila da ne podržava upotrebu droge, kao i da se sama nikada nije drogirala. ‘Ajde da joj verujemo na reč.

Dodala je i kako je mislila na pesmu koju je napisao njen prijatelj, a koja se zove “Have You Seen Molly?”. Ma kako da ne.

foto4 Madonna: Elvis Presley svrgnut sa trona

Kraljica popa

Video spot za pesmu “Girl Gone Wild” je zabranjen u nekim zemljama, a na YouTubeu je dozvoljen samo za one starije od 18. Takođe su joj zabranili i reklamu za parfem, jer je pevačica u njoj previše golišava.

Bilo kako bilo, Kraljica je oduvala Kralja sa trona – Elvis (Elvis Presley) je imao 11 albuma koji su debitovali na samom vrhu top liste u Britaniji, a Madona sada ima 12.

I dok se Kraljica priprema za predstojeću turneju, poslušajte i pogledajte video spot koji nije zabranjen, barem još uvek.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice