Vizija magazina je upoznavanje čitaoca sa modnim svetom, sa naglaskom na glamur i lepotu. Magazin “Virgine” će izlaziti dva puta godišnje, a cilj je stvaranje modne platforme koja će omogućiti interakciju vodećih dizajnera sa umetnicima u usponu, ali i ostalima koji vole modu.

Prvi broj magazina izašao 1. juna i u celom svetu će se naći samo 20.000 kopija, od toga 300 kao posebna kolekcionarska izdanja.

Na naslovnoj strani našla se Heder Marks (Heather Marks), fotograf je Rajan Jun (Ryan Yoon) a stilista svih editorijala, ujedno i modni urednik je Hisa Igaraši (Hissa Igarashi).

AAA Magazin Virgine

Osim modnih editorijala, našli su se  intervjui sa Džonom Baldesarijem (John Baldessari), Majkl Džejms O’Brajenom (Michael James O’ Brien) Azedin Alajom (Azzedine Alaia) i Red Houranijem (Rad Hourani).

Prvi editorijal je inspirisan Madonom iz osamdesetih:

Sledeći editorijal predstavlja svojevrstan pogled fotografa Rajan Juna (Ryan Yoon) na to kako je moda svuda oko nas, zato se i zove “All You Can Get”. Modeli koji poziraju u ovom zabavnom i neobičnom editorijalu su:  Annabelle Tsaboukas, Valeria D, Valerie Avdeyeva i Anett Griffel.

Fotograf Ruvan je zadužen ža ovaj editorijal, koji je inspirisan mladošću i jednostavnošću a zove se “Dream Dirty Jeans”.

Poslednji editorijal koji vam predstavljamo je fotografisao Txema Yeste, model je Gven Lus (Gwen Loos). Editorijal je obojenom crnom čipkom i golotinjom sa dozom punk šika.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments