Vintidž efekat dodao je već romantičnim i izuzetno elegantnim fotografijama dozu glamura starog Holivuda. Od frizure i šminke, pa do odevnih komada i obuće, “Vogue Mexico” se potrudio da nas vrati u zlatno doba filmskih junakinja, koje u ovom izdanju magazina predstavlja poljska manekenka Magdalena Frackovjak (Magdalena Frackowiak). Magdalena se fantastično snašla u ulozi dive pred objektivom Dejvida Remera (David Roemer), dok se stilistkinja Sara Gor Rivs (Sarah Gore Reeves) potrudila da nijedan detalj ne bude izostavljen.

Lak za nokte, karmin i senka za oči su usklađeni u krv-crvenoj boji, a koktel prstenje i dijamantske narukvice su obavezne. Krzno i šljokice dominiraju editorijalom, a od modnih kuća se izdvajaju Michael Kors, Prada, Dolce & Gabbana i Emilio Pucci.

00 Magdalena Frackowiak za Vogue Mexico   decembar 2011.

Seksi haljina Emilio Pucci kao inspiracija za novogodišnju noć.

115 Magdalena Frackowiak za Vogue Mexico   decembar 2011.

Večita crna je uvek seksi.

216 Magdalena Frackowiak za Vogue Mexico   decembar 2011.

Moćna crvena i njene nijanse.

319 Magdalena Frackowiak za Vogue Mexico   decembar 2011.

Lepršava haljine Dolce & Gabanna, kombinezon u kombinaciji sa krznom.

412 Magdalena Frackowiak za Vogue Mexico   decembar 2011.

Zlatne, izazovne štikle i još upečatljivija haljina.

.511 Magdalena Frackowiak za Vogue Mexico   decembar 2011.

Bogato krzno i seksi cipele sa vezivanjem oko članaka.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments