Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kada čujete “modni događaj”, na šta prvo pomislite? Na izlaganje modela nekog dizajnera, bilo revijalno, bilo u vidu performansa? Na ljude iz modnih krugova, tj. ljude koji prate modu jer im je to posao, na celebrities koji sede u prvom redu jer su “pasionirani” modni obožavaoci… Ono što sam mogla da primetim kada su modni događaji u Beogradu u pitanju, jeste da su to u stvari multimedijalni događaji. Na svakom takvom događaju pored revije, imate uvek još nešto na programu, pevače, plesače, celebrities koji nose modele i naravno koktel, kako bi ljudi što duže ostali na tom “modnom događaju”. Priznajem da nisam pristalica toga, jer mislim da sama revija zbog forme “dečije priredbe” koju dobija sinkretizmom svih tih umetnosti, ne dolazi do izražaja. A još manje sam pristalica kombinacije dečijeg hora i striptiza. Greška, ne da nisam pristalica, već to smatram vrhunskim neukusom!

magic night 021 Magic Night

Izvor: utripu.com

magic night 031 Magic Night

Izvor: utripu.com

Ali pošto je ovde tema ipak fashion police, mi ćemo se pozabaviti izgledom publike iliti fashion people, fashion crowd, kako god želite da nazovete ljude koji posećuju ovakvu vrstu event-a. Pa da počnemo..

DSC09255 Magic Night

Rese? U trendu? Mislim da ih je i Darko Kostić izgustirao! Gde se kupuju ovakve rese i čemu služe?

DSC09257 Magic Night

Kocka do kocke kockica… šarene kockice i kraće pantalonice i kao obavezan detalj dva karnera i srebrno lanče, preko rolke.

DSC09263 Magic Night

Mladalačkoj lepoti nije mesto u sintetetičkom printu i fake Chanel čizmama.

DSC09266 Magic Night

Pristojno.

DSC09268 Magic Night

Letnja cvetna haljina, cvet u kosi i UGG čizme, a pored plastična šnala za “pod tuš” a na štiklama opet resice??? Ja se izvinjavam ali mene ovo podseća na konjski rep.

DSC092701 Magic Night

Iz poštovanja prema godinama neću ništa prokomentarisati.

DSC09271 Magic Night

Kaiš je ipak nešto što treba ili da prati u boji i nijansi celu odevnu kombinaciju ili da bude detalj koji daje akcenat celom styling-u, i u tom slučaju može da bude u kontrastnoj boji.

napad dlakavih zmija Magic Night

Pa odakle da počnemo? Leopard, zmija i rakun ili zeka oko nogu. Slika ipak govori više od reči! Apelujem na devojke da ovo ni ne pokušavaju! Nemojte ići po ulici kao da ste okačile sve moguće mrtve životinje na sebe. Animal print je nešto što se nosi samo u detaljima. U suprotnom – i da je Cavalli – izgledaće jeftino. Isto važi i za krzno.

Zahvaljujemo se našim divnim saradnicama Mii Pešić i Sonji Martić na fotografijama.

DSC09238 Magic Night
Nina Fićović je pomislila da je potrebna, možda čak i neophodna. U svakom slučaju, usudila se da vam menja život svojim delima. Nasmejana do oblaka, ponekad i zapanjena svojom kreativnošću i maštom, svoje snove je skoro sve odsanjala i sada je vreme da ih podeli sa vama.

Editors choice