Oduvek sam verovala da je najlepša koža negovana koža. U poslednje vreme sve više pažnje posvećujem njenoj nezi. Kada dođete u kasne dvadesete više ne pravite kompromise. Za sebe želite najbolje, a uz to sledi i kvalitet. Luksuzna francuska kozmetika Caudalie je ovog proleća moj izbor.

Da li ste do sada otkrile suva ulja za negu kože? Iako su već neko vreme prisutna na našem tržištu, u svetu se žene već decenijama neguju baš na taj način. Predstavljaju najprirodniji vid nege koji koži i te kako prija. Ulja u sebi sadrže najkoncentrisaniji i najprečišćeniji oblik ekstrakta biljaka. Zbog toga je njihova delotvornost neuporediva u odnosu na preparate za negu u prahu ili kremastom stanju. Kada se po prvi put upoznam sa nekim proizvodom imam sklonost da istražujem o istom. Tako sam i naišla na činjenicu da su još u Kleopatrino doba, pripadnice lepšeg pola svakodnevno utrljavale mirišljava ulja, da bi koža bila meka i svilenkasta.

caudalie Magičan proizvod koji neguje telo, lice i kosu

Proizvod koji je u potpunosti privukao moju pažnju, a iz porodice je Caudalie, već od prvog susreta jeste Divine, suvo ulje za negu kože tela, lica i negu kose. Dolazi u luksuznom pakovanju od 50 ml, u zlatnoj ambalaži, otiskom grozda i sa drvenim čepom. Svojim izgledom podseća nas da je nastao u prirodi i sa mnogo ljubavi. Ono zbog čega mi se posebno dopada je činjenica da je višenamensko, ali podjednako efektno i u nezi tela, lica i kose. Njegov izuzetno nežan i ženstven, sasvim sofisticiran miris okupiraće čulo mirisa na prvi mah. Drvenasto cvetne note sastavljene od ekstrakta ruže, belog mošusa, kedra i vanile, uz raspršivač lako se nanose i koža ih potpuno upija. Tada nastaje čarolija.

caudalie 2 Magičan proizvod koji neguje telo, lice i kosu

Suvo ulje Divine, u sebi sadrži 4 biljna ulja – arganovo, grožđano, ulje hibiskusa i susama, shea puter i polifenole iz grožđa.

Nanosim ga nakon tuširanja, na očišćeno lice, i na prosušenu kosu. Koža ga brzo upija i nakon samo nekoliko dana postaje vidno nežnija, a krajevi kose dobijaju prirodan i blistav sjaj.

I samo da napomenem, proizvod ne sadrži parafene i sulfate.

Da li ste do sada probale Caudalie? Kakva su vaša iskustva?

Jovana Katić

Comments