Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Sinoćna revija brenda Inverno Caldo, koja je prikazana u okviru jubilarnog 40. Belgrade Fashion Week-a, osim fantastičnih modela bundi i aksesoara od krzna i kože, nesvakidašnje scenografije i uverljive imitacije snega na modnoj pisti, obeležena je i velikim brojem poznatih posetilaca koji su uživali u predstavljanju najnovije kolekcije.

DJT0839 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u DJT0911 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u DJT1004 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u DJT1043 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u

Pokrenut sa vizijom da krzno bude “luksuz koji sebi možete priuštiti”, brend Inverno Caldo u rekordnom roku uspeo je da vrati bunde na modni pijedestal. Postavši lider na tržištu Balkana, ovaj prestižni brend danas je sinonim za vrhunski dizajn, izradu i kvalitet krzna i kože.

DJT1104 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u DJT1196 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u DJT1425 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u DJT1483 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u

U novoj kolekciji pod nazivom “Magic Winter” za jesen/zimu 2016/17. nastavlja se sa pomeranjem granica na svim poljima tako da je Beograd, pre Pariza, Londona i Njujorka video dizajnerske modele od prvoklasnih krzna rakuna i lisice i jagnjeće kože po kojima su već postali prepoznatljivi. Po prvi put na ovim prostorima Inverno Caldo predstavio je i ekskluzivnu liniju bundi i aksesoara od nerca.

DJT1541 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u DJT1556 “Magična zima” na Belgrade Fashion Week u

Reviji su pristvovale brojne ličnosti iz javnog života, a neke od njih su Anastasija Ražnatović, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem, Ivon Jafali, Aleksandra Prijović, Neda Arnerić, Maja Odažkijevska, Ilda Šaulić, Suzana Mančić i drugi.

Editors choice