Maharaja Express je indijski luksuzan voz sa kapacitetom od samo osamdeset osam putnika. Njegova usluga i enterijer su ocenjeni sa pet zvezdica. Posetiocima je ponuđeno nekoliko različitih apartmana čiji je svaki kutak jedinstvena priča o Indiji odnosno Indija u malom – Deluxe Cabins, Junior Suites, Suites i Presidential Suites. Voz saobraća duž tri različite maršute, koje za avanturiste predstavljaju pravi doživljaj.

Enterijer odlikuje tradicionalan dizajn koji oduzima dah. Pravi pečat ambijentu daju komadi nameštaja izrađeni od trešnjinog drveta. Udobni kreveti i sofe, posteljina od svile, veliki restoran i bar – sve je to Maharaja Express. Inspiraciju za uređenje enterijera dizajneri su pronašli u kulturi Indije i u glamuroznosti koju sa sobom donosi umetnost ove zemlje.

Detalja ima malo. Ukrasi su sklonjeni sa stolova na kojima se jedino mogu videti cvetni aranžmani. Linije nameštaja su same po sebi dovoljne – uz ukrase bi sve delovalao kitinjasto i preterano.

Pomalo mračnom prostoru specifično osvetljenje daju lampe i lusteri vintage dizajna koji se idealno uklapaju u ambijent. Sofisticiran i elegantan, Maharaja Express oduševljava ljubitelje tradicionalnog u enterijeru. Prošetajte zajedno sa nama kroz ovaj luksuzan voz.

maharaja red and wood dining hall 665x444 Maharaja Express: Avanturisti, ukrcavanje je počelo!

Ovde se serviraju neka od najukusnijih indijskih jela

maharaja main desk 665x441 Maharaja Express: Avanturisti, ukrcavanje je počelo!

Bar kutak - idealan za opuštanje

maharaja interior den 665x443 Maharaja Express: Avanturisti, ukrcavanje je počelo!

Bez suvišnih ukrasa u enterijeru

maharaja express interior 665x498 Maharaja Express: Avanturisti, ukrcavanje je počelo!

Nameštaj kao odraz tradicije

maharaja express breakfast 665x439 Maharaja Express: Avanturisti, ukrcavanje je počelo!

Ljubazan domaćin i uvek zadovoljni gosti

maharaja express bedroom and side table 665x441 Maharaja Express: Avanturisti, ukrcavanje je počelo!

Udobno mesto za odmor

maharaja express exterior 665x443 Maharaja Express: Avanturisti, ukrcavanje je počelo!

Maharaja Express - spoj tradicije i kulture


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments