Izdvojili smo za vas omiljene nam beauty proizvode u proteklom mesecu. Ukoliko to niste učinili proteklog meseca, svakako neke od ovih proizvoda isprobajte sada.

 YSL Baby Doll Kiss&Blush

Prvi proizvod koji nas je osvojio svakako je fantastična beauty inovacija iz modne kuće Yves Saint Laurent. U pitanju je YSL Baby Doll Kiss&Blush, sa kojim obraze i usne možete šminkati jednim potezom, jer ovo je zapravo rumenilo koje je ruž i obrnuto!

kissandblush1 Maj Beauty Favourites

Vichy Aqualia Thermal

Kada je u pitanju revolucionarnost proizvoda u područuju lepote, nikako ne smemo izostaviti fantastični Vichy. Nova dimenzija hidratacije koja omogućava dugotrajnu hidrataciju i svež izgled u svakom trenutku zove se Aqualia Thermal. Sveža i vodena tekstura seruma koja se brzo upija u kožu je nemasna, nelepljiva i primerena osetljivoj koži.

vichyaqualia1 Maj Beauty Favourites

Eucerin Sun preparati

Leto nam se bliži i sunce je sve jače, i neophodno je da zaštite kožu. Eucerin je mislio i na izuzetno osetljivo područje lica kome ne odgovaraju teške formulacije u tonicama za telo. Lagana formulacija Eucerin krema idealna je za negu normalne i kombinovane kože pri izlaganju sunčevim zracima. Dok jedinstvena biološka zaštita sa prirodnim antioksidansom Likokalkonom A dokazano štiti ćelije u dubljim slojevima kože od slobodnih radikala.

eucerin sun teaser11 Maj Beauty Favourites

 

La Roche-Posay Hydraphase

Kada je u pitanju svakodnevna nega osetljive kože, inovacija stiže iz kuće La Roche-Posay, u vidu čitave kolekcije preparata za negu: Hydreane, Hydraphase, Toleriane, Rosaliac i Nutritic, koje predstavljaju celovitu dnevnu negu za potrebe svakog tipa osetljive kože.

laroche1 Maj Beauty Favourites

 

Armani Code

Ukoliko niste probali sada već čuveni “Armani Code”, a u potrazi ste za novim letnjim mirisom, ovo je naša topla preporuka. Miris koji odražava eleganciju, savremenost, rafiniranost i jednostavnost. “Armani Code” je stekao popularnost prvenstveno kao parfem za muškarce, ali i ženska verzija parfema nije ništa manje upečatljiva. Osoba sa notom Coda na sebi harizmatična je, šarmantna i ostavlja upečatljiv, senzualan utisak.

armani code1 Maj Beauty Favourites

Maja Bunčić

Comments