Ako volite da se šminkate, verujemo da volite i da eksperimentišete sa različitim stilovima šminkanja. A ovog proleća, to je upravo ono što se traži. Neki od prolećnih make up trendova su sasvim novi, drugačiji i inovativni, ali su tu takođe i trendovi na koje smo već navikle i kojima se rado vraćamo. Evo nekoliko saveta kako se možete našminkati, a vi odaberite stil koji vam se najviše dopada i odgovara vašem stajlingu.

Uokvirene oči

Bilo da koristite ajlajner ili krejon, trend uokvirenih očiju je uvek aktuelan, a varijacija ima koliko želite! I u boji i u načinu iscrtavanja. Gornji kapak, donji kapak, oba, tanka linija, deblja linija, sa “kvačicom” na krajevima, bez nje… Klasična crna ili olovka u boji. Bukvalno možete da se igrate i same pronađete koji način stavljanja olovke najbolje ističe vaše oči.

ajlajner Make up prolećni trendovi koje MORATE isprobati!

Bronzer

Očigledno veštački ten nije moderan, a ni previše lep, ali je zato onaj blago preplanuli glavni trend za proleće 2016. godine! Ne morate ići u solarijum, a naročito se ne preporučuje korišćenje previše tamnog pudera – dovoljan je bronzer. Ako njime sasvim malo osenčite lice izgledaćete kao da ste prirodno pocrnele, a vaše lice će dobiti divan, zdrav sjaj. U nekim prilikama vam čak neće ni trebati ostatak šminke. Savršeno!

bronzer Make up prolećni trendovi koje MORATE isprobati!
Comments