Da devojke obožavaju da se šminkaju nije nikakva novost. Prosto, uživamo da vreme posvećujemo sebi, da se sređujemo, lickamo i smišljamo nove načine na koje ćemo se doterati. Toliko je beauty i make up trendova koje treba isprobati da imamo zanimacije za narednih… ko zna koliko dana! Ipak, koliko god bile upućene u sve aktuelnosti koje se tiču našeg izgleda, uvek se provuče i neki trik sa kojim do sada nismo bile upoznate. Kako je to moglo da nam promakne? I zašto zaboga ovo nismo znale ranije? Priznaćete, život bi nam bio mnogo lakši… Makar kada je o šminkanju reč.

Ukoliko želite da sprečite da se umažete i razmažete dok nanosite maskaru na donje trepavice, upotrebite plastičnu kašičicu koju ćete podmetnuti ispod trepavica. Genijalno!

Nikako ne možete da izvučete savršeni cat eye look? Za preciznu “kukicu” biće dovoljno da se pripomognete parčencetom lepljive trake koju ćete zalepiti pod željenim uglom, a onda slobodno možete da “brljate” preko. Kada je skinete – efekat će biti savršen!

Mnoge devojke žele da sakriju podočnjake svetlijim nijansama korektora koji će naneti na ceo predeo oko očiju. To je u redu i ispravno, ali obavezno na samu liniju “kesica” nanesite i tamniju nijansu kako biste savršeno pokrile ovaj “nedostatak”.

make up 2 Make up trikovi koje SVAKA devojka treba da zna
Comments