Jedan od najpoznatijih makeup stručnjaka i umetnika današnjice je upravo Patrick Ta, koji je poreklom iz Vijetnama, ali je svoju karijeru izgradio u Americi. Među njegovim fanovima i redovnim klijentima nalaze se mnoga imena sa liste poznatih, kao što su popularne TikTok-erke Addison Rae i Dixie D’Amelio, koja je od skoro uplovila i u svet muzike. Uz njih, redovni posetilac njegovog salona je lepotica i manekenka Taylor Hill, kao i mnoge druge. Patick uživa veliku popularnost jer je izuzetno posvećen svačijem zasebnom obliku lica i njegovim konturama, te tako njegovi makeup radovi uvek izgledaju kao da su savršeni baš za osobu koja ih nosi. Ove godine, on nam najavljuje novi trend koji verujemo da ćemo uskoro videti među svim poznatijim makeup influenserima, a to su oči uokvirene crnim krejonom ili ajlajnerom, ponekad i sa dodatkom senke za oči. Ključ je jednostavno u tome da se poslužimo starim trikom koji verovatno dugo nismo koristile – a to je stavljanje crnog umesto svetlog ajlajnera na unutrašnju stranu linije kapaka. U nastavku vam predstavljamo nekoliko razlićitih makeup lookova sa crnim krejonom koji će vam pokazati kako on ipak može da bude inovativan!

Crni krejon, dobar ten i blago rumenilo

Pravilo je uvek isto, ako želite da jednu stvar na licu istaknete – ublažite drugu. U ovom slučaju, Patrick je odlučio da oči uokvirene krejonom dodatno uobliči ajlajnerom, kako bi blago izdužio liniju oka. Zatim je učinio da ten izgleda veoma nežno i prirodno, sa tek blagim prelazom kremastog rumenila preko obraza. Ključna stvar kod ovog celokupnog izgleda su i pažljivo oblikovane, ali dosta blage obrve, kao i veoma prirodan karmin, koji skoro da deluje kao da nije tu. U svakom slučaju, ovaj look na očima izgleda misteriozno, zanimljivo i sexy, i mada su vam možda u životu rekli da nije preporučljivo da koristite crni krejon na unutrašnjosti kapaka, jer će vam oči vizuelno izgledati manje – to ne mora da znači da neće izgledati dobro, kao što i same vidite.

Crni krejon i šljokičasta srebrna senka za oči

Oči jednostavno uokvirene crnim krejonom takođe ne moraju biti usamljena makeup stavka na vašem licu. Kod muzičarke i TokTok-erke Dixie, Patrick se odlučio na dodatak suptilne ali efektne srebrne senke za oči sa šljokicama. One doprinose isticanju njenih neobičnih očiju, a ne oduzimaju pažnju sa uočljivog crnog krejona koji je centralna zvezda. Još jednom, Patrick se odlučio da pri izboru karmina ostane u paleti prirodnih i neutralnih tonova, kako bi sav fokus bio na očima.

Comments