Zavodljiva i blistava Chanel kolekcija za jesen 2011. godine, donosi preokret mešanjem tamnih boja sa aktuelnim bojama predstojeće sezone. Za jesen, boje su ublažene. I dalje su tamne boje aktuelne, ali pošto je glamur must have stavka predstojeće sezone, Chanel je sve to začinio sa šljokicama. Na usnama i obrazima su prirodni tonovi, dok su oči i nokti istaknute metalik bojama.

Chanel Fall 2011 makeup preview Natasha Poly Makeup: Chanel kaže Ove jeseni tamne boje i šljokice

Rumenilo Chanel Joues Contraste in Rose Écrin

Rumenilo je osnovni deo svakog nesesera. Chanel za jesen 2011. uz pomoć suptilnog ružičastog tona rumenila, naglašava prirodan izgled vaših jagodica. Uz rumenilo dobijate i četku, što omogućava nanošenje u svakom trenutku.

chanelfall2011eyeshadowblush thumb Makeup: Chanel kaže Ove jeseni tamne boje i šljokice

Senke za oči Chanel Eye Palette Les 4 Ombres in Prélude

Vašim očima daju dubinu, zahvaljujući mešavini prelepih nijansi koja se nalazi u  ovoj kolekciji.  Boje se dopunjuju i daju vam savršen izgled za dan i za noć. Dozvolite da kombinacije tamne i prirodne boje prave magiju.

Sjaj za usne i olovka za usne Chanel Lèvres Scintillantes and Crayon Lèvres

Daje vašim usnama prirodan izgled. Olovka za usne postiže savršeno prirodnu definiciju usana, a sjaj za usne naglašava njihovu zavodljivost. Predstavljeni su u dve nijanse: sjaj za usne u mat (Pampill) i žarkim (Braise) bojama, a olovka za usne u bakarno roze (Rose Cuivré) i koralnoj boji (Coralline).

chanel lips thumb Makeup: Chanel kaže Ove jeseni tamne boje i šljokice

Ruž za usne Chanel Rouge Coco

Ruž za usne u prirodnoj boji uravnotežuje  neverovatnu kolekciju za jesen 2011. Ističu prirodnost svih tipova kože, a predstavljeni su sa dve nijanse boje mesa (Rouge Coco Plumetis i Rouge Coco Étole).

chanelillusiondombremakeupfall2011 thumb Makeup: Chanel kaže Ove jeseni tamne boje i šljokice

Senke za oči i krejoni Chanel Illusion d’Ombre eye makeup and liner

Seksi glam se vratio na modne piste, i Chanel vam pokazuje kako da naglasite vaše oči pomoću predloženih nijansi senki i krejona za oči. Kremasto-gelasta formula obezbeđuje jednostavnu primenu i  besprekoran izgled već kod prvog nanošenja. Nijanse možete koristiti pojedinačno, ili ih možete kombinovati, i ne možete pogrešiti. Uz pomoć krejona, dobijate savršenu definiciju očiju koja krade pažnju okoline. Senke su predstavljene u šest boja: svetlucavo bela (Illusion d’Ombre in Fantasme); svetlucava boja breskve (Illusion d’Ombre in Emerveillé); svetlucava boja šljive (Illusion d’Ombre in Ebloui); svetlucava sivo-maslinasta boja (Illusion d’Ombre in Epatant); svetlucavo ljubičasta (Illusion d’Ombre in Illusoire) i nezaobilazna svetlucavo crna (Illusion d’Ombre in Mirifique).

chanelfall2011eyeshadows thumb Makeup: Chanel kaže Ove jeseni tamne boje i šljokice

Lakovi za nokte Chanel Le Vernis

Nikada nemojte zanemariti izgled noktiju koji drastično mogu promeiti vaš stil. Chanel je kreirao tri neverovatne boje: sivo-crne šljokice (Graphite); zeleno-zlatna nijansa (Peridot), i sedefasto-braon boja (Quartz).

chanel nails 2011 fall 2 thumb Makeup: Chanel kaže Ove jeseni tamne boje i šljokice chanel fall 2011 Makeup: Chanel kaže Ove jeseni tamne boje i šljokice

Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments