Kada se odlučujete za šminku koju ćete nositi u dnevnim ili večernjim prilikama, najčešće obraćate pažnju na svoj ten i boju očiju. Međutim, osim na ova dva aspekta, posebnu pažnju treba da obratite i na boju svoje kose, jer i od nje zavisi efekat koji ćete postići šminkom. I dok smo vam pre nekoliko dana otkrili koje su to boje koje na garderobi savršeno stoje svakoj plavuši, sada se okrećemo brinetama i otkrivamo im koje su to makeup nijanse koje će im stajati kao salivene.

Boja šljive

Ukoliko je vaša kosa tamno smeđa, onda u svoju šminku definitivno treba da unesete nijanse boje šljive. Bilo da ovu boju uvrstite u rumenilo ili senku za oči, ona je toliko bogata da će se savršeno slagati sa bogatstvom boje vaše kose.

makeup nijanse koje ce savrseno stajati svakoj brineti 1 Makeup: Nijanse koje će savršeno stajati SVAKOJ brineti

Metalik nijanse

Iako će mnoge brinete reći da imaju problem da svoju šminku usklade sa bojom svoje kose, jedna nijansa će im uvek pristajati – a to je metalik. Bilo da je bakarna, bronzana ili čak srebrna, metlik nijansa se idealno slaže sa bojom vaše kose. Bakarna i bronzana nijansa pravi su izbor za devojke tamnijeg tena, dok su srebrni tonovi više za devojke svetlije puti.

makeup nijanse koje ce savrseno stajati svakoj brineti 2 Makeup: Nijanse koje će savršeno stajati SVAKOJ brineti
Comments