Sezona praznika se polako zahuktava, a to znači samo jedno – zabave se organizuju gotovo na dnevnom nivou! Znamo, to znači da za svaku zabavu treba da osmisliš poseban stajling, ali bilo bi sjajno kada bi nam samo to bio problem. Šta je sa šminkom? Da li bi trebalo da se našminkamo kao i svakog dana ili nam je dozvoljeno da dodamo i mali praznični twist u vidu šljokica i smelijih nijansi? Lično, glasamo za drugu opciju, a od kada su u dm drogerije stigli luksuzni beauty proizvodi koji su zapravo dostupni svima, e.l.f. kozmetika, slobodno možemo da kažemo da je našim makeup mukama došao kraj!

Za tebe danas izdvajamo nekoliko #musthave proizvoda koji su kao stvoreni za prazničnu sezonu, a još jedan, izuzetno važan, razlog zbog kojeg bi trebalo da im daš šansu jeste i #crueltyfree – nijedno testiranje proizvoda nije izvršeno na životinjama! Zato, oslobodi mesta u svom neseseru i krećemo:

e.l.f. Hydrating Face Primer

I sama znaš da bez prajmera šminkanje nije potpuno, a ovaj “magični sastojak” makeup rutine ti je neophodan iz dva razloga: e.l.f. Hydrating Face Primer beskrajno svilenkaste formule popunjava fine linije i poboljšava izgled tena, dok istovremeno omogućava lakše nanošenje ostale šminke i njeno duže “trajanje” na licu. Na raspolaganju ti je nekoliko tipova prajmera, u zavisnosti od toga da li ti je potrebno smanjenje crvenila, maskiranje žutih podtonova kože, više sjaja ili glatka osnova za nanošenje pudera i kao takvi odgovaraju svim tipovima kože.

e.l.f. Contour Palette

Konturisanje je već nekoliko sezona unazad makeup trend broj jedan, s tim što, kako vreme prolazi, želimo sve laganije i neprimetnije senčenje koje će na diskretan način istaći naše crte lica. e.l.f. Contour Palette sadrži četiri boje koje se lako prilagođavaju tvom tenu, a obogaćene su i vitaminom E!

e.l.f. Baked Highlighter

Kako misliš da posetiš ijednu prazničnu žurku bez malo sjaja na svom licu?! Naravno, ne treba da preteruješ i od sebe stvaraš novogodišnju jelku, a baš zato bi i trebalo da isprobaš e.l.f. Baked Highlighter! On stvara divan sjaj svetlucave boje, a osim što ćeš njime istaći ključne tačke na licu, moći ćeš da mu omogućiš i dodatnu negu – vitamin E, hidrantna jojoba i ulja ruže, suncokreta, kajsije i grožđa pružiće tvojoj koži negu uz blistavi sjaj!

Comments