Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

U prethodnoj godini smo dosta eksperimentisali, koristili smo različite nove palete, isprobali nove trendove, bili inspirisani različitim influenserkama u domenu makeup sveta. I bilo je prilično zanimljivo.

Sada smo već duboko zagazili u drugi mesec 2020. godine i već možemo da nanjušimo šta će to dominirati ove godine i čemu ćemo posvetiti najveću pažnju. Da li ti već znaš o čemu je reč?

Blistava i čista koža

Skin care rutina će i te kako biti popularna u ovoj godini. Udaljavamo se polako od onog vremena kada su tone šminke na koži bile poželjne i prihvatljive. Nećemo da se lažemo i da kažemo da sada nije tako, kao ni da mi ne volimo ponekad da stavimo što više proizvoda da bismo izgledale lepše i onako kako želimo. Međutim, naša koža treba da diše, da bude čista i zato se sada sve više približavamo trendu potpuno prirodnog izgleda.

I ne – ne govorimo o no-makeup makeup izgledu, već govorimo o apsolutnom no-makeup look-u, koji je savršen jer je koža negovana, hidrirana, sjajna i besprekorna.

Dakle, u ovoj godini ćemo smanjiti upotrebu pudera i jakih proizvoda, korektora. Ostaćemo eventualno na kremama koje našu kožu čine blistavom i naravno na različitim tonicima i micelarnim vodama, kako bismo otklonili sve ono što se tokom dana ili tokom više dana skupljalo na našem licu. U ovoj godini pokušaćemo da otklonimo sve nesavršenosti na prirodan način.

Hladni tonovi 

Verovala ili ne – hladni tonovi se vraćaju na scenu ove godine. Prethodnih godina naklonjeni smo bili toplim tonovima, blago narandžastim, cigla tonovima i svim braon nijansama. Ove godine okrećemo se jednom drugom trendu i za oči biramo hladnije, izraženije tonove, poput jako sive, zelene ili ljubičaste. Da li si spremna za ovu promenu?

Neobičan ajlajner 

Ove godine akcenat će definitivno biti na očima. Budi slobodna da u ovom domenu eksperimentišeš onoliko koliko ti dopušta mašta. Neobično i neočekivano nanošenje ajlajnera biće trend ove sezone. Dakle, zaboravi na nanošenje jedne crne linije dužinom kapka. Koristi ceo kapak za eksperimentisanje, ali ne samo sa crnim ajlajnerom, već se otvori za nove boje.

View this post on Instagram

𝐌𝐔𝐋𝐀𝐍 🐉 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐥: @dianaha_ ♥️ 𝐃𝐚𝐤𝐮𝐣𝐞𝐞𝐦 𝐳𝐚 𝐤𝐫𝐚𝐬𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐨𝐛𝐞𝐝𝐢𝐞 ✨ @bourjois_czsk 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐲 𝐦𝐢𝐱 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 @elfcosmetics 𝐛𝐫𝐨𝐰 𝐩𝐨𝐦𝐚𝐝𝐞 @nyxcosmetics_czsk 𝐞𝐲𝐞𝐬𝐡𝐚𝐝𝐨𝐰 𝐩𝐚𝐥𝐥𝐞𝐭𝐞 @bell.slovensko 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐭𝐢𝐜𝐤 @maccosmetics 𝐨𝐡 𝐝𝐚𝐫𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐡𝐢𝐠𝐡𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭𝐞𝐫 • • • • #makeup #mua #fallmakeup #makeuplooks #undiscoveredmuas #undiscovered_muas #makeuptutorial #makeupartistsworldwide #makeupartist #makeupartistskcz #euphoria #euphoriamakeup #makeupideas #makeupinsporation #makeupinspo

A post shared by 𝐉 𝐀 𝐍 𝐊 𝐀 🦋 (@glammedup_by_seleckkana) on

Editors choice