Misliš da smo poranili sa prikazivanjem prolećnih kolekcija i inovacija? Nikako. Ako se već sada informišeš, imaćeš dovoljno vremena da se lagano pripremiš za sezonu koja dolazi. Napravi selekciju svojih favorita, isprobaj ono što ti se najviše dopada i kada dođe vreme, spremna dočekaj proleće zajedno sa ključnim „predstavnicima“ trendova.

Ako pomno pratiš sve najnovije makeup trendove i trudiš se da svoj izgled učiniš nalik onakvim kakav je predstavljen na poslednjim Nedeljama mode – ne moraš da se mučiš tražeći informacije i fotografije na internetu, mi smo izdvojili sve što ti je potrebno. Pogledaj koji su to najnoviji šminkerski trikovi i isprobaj ih odmah!

Senčenje očiju

Kada si kupovala sve one palete sa senkama za oči uvek si imala nekoliko omiljenih nijansi koje si često praktikovala i pitala si se za šta će ti ostale boje i da li ćeš ih ikada koristiti. Mi ti dajemo odgovor – hoćeš i to predstojećeg proleća. Ako nešto ostavlja utisak, onda su to nesvakidašnje boje na kapcima očiju poput žute, ljubičaste, morsko ili tirkizno plave i bronzane. Improvizuj, kombinuj nijanse, probudi umetnika u sebi u duhu proleća. Neka te ne iznenadi čak ni nacrtani print ili ispisana reč na kapcima, nešto totalno šik i impresivno. Ukoliko još uvek ne poseduješ nijanse poput navedenih, stavi ih na spisak potrebnih stvari.

senčenje 1 Makeup trendovi za proleće 2018. senčenje 2 Makeup trendovi za proleće 2018. senčenje 3 Makeup trendovi za proleće 2018.
Comments