Naša makeup inspiracija za ovu nedelju je čuvena manekenka, lepotica Rosie Huntington-Whiteley, poznata po svojim svetlim očima i punim usnama. Rosie je vremenom naučila da neguje svoju prirodnu lepotu i da je naglasi baš na pravi način – a u nastavku teksta vam predstavljamo neke od nama najdražih njenih makeup lookova, od svakodnevnih, do onih više glamuroznih. Rosie je pravi ekspert u nošenju “no makeup” makeup looka, ali isto tako zna i da iznese onaj savršeni crveni karmin od kojeg staju pogledi. Ona u svakodnevnom životu voli da izgleda prirodno, i retko kada ćemo je videti prešminkanu, ali zbog prirode posla, naviknuta je i na glamurozne situacije u kojima pokazuje svoje istančane makeup veštine. U svakom slučaju, Rosie je devojka koja nas inspiriše, kako svojim stilom života i odevanja, tako i načinom na koji se šminka, i mi već želimo da isprobamo sve lookove iz nastavka teksta!

Pink usne i prirodni look

Ovo je look koji je savršen za svakodnevne odlaske u kancelariju ili popodnevno piće sa prijateljicama. Za ovaj izgled bismo mogli reći da je “no makeup” look, ali ono što ga izdvaja je tamnoroze karmin, malo tamniji i intenzivniji od prirodne boje usana, kao i blaga senka na očima. Rosie nam ovim lookom pokazuje da uz malo rumenila, maskare, dobro začešljanih obrva i rumenih usana možemo izgledati veoma sveže i nežno.

Suptilni smokey eye look i crveni karmin

Ukoliko se spremate za neku intimnu, večernju priliku – crveni karmin i suptilni smokey eyes look sa braon i bronzanim senkama su odličan izbor za vas. U ovom slučaju, odlučite se za crvenu boju vina koja je blago zagasita, kako ne bi u potpunosti oduzela pažnju sa ostatka vaše šminke. Naravno, malo hajlajtera i blagog rumenilo – i spremne ste. Uz ovaj elegantni look kosu vežite u nisku punđu sa razdeljkom po sredini.

“No makeup” makeup look

Naravno, došli smo i do tog poznatog “no makeup” makeup looka, koji Rosie voli da nosi na svakodnevnom nivou, jer njime može najbolje suptilno da naglasi svoju prirodnu lepotu. Ona se odlučuje za malo korektora ispod očiju, blago popunjenih obrva olovkom (ali nikako ne previše!), kao i rumenilo i mat karmin u nijansi tamnijem tonu od prirodne boje njenih usana – i to je sve. A sasvim, čak i više nego – dovoljno.

Neobični ajlajner sa šljokicama

Ukoliko u budućnosti planirate intimno okupljanje i party za nekoliko ljudi u svom stanu – a ipak želite da zasijate kao što biste inače to učinili u izlasku – imamo predlog za vas. Odnosno, Rosie ga ima. U ovom slučaju ona se odlučuje za neobični, crveni ajlajner sa šljokicama koji se savršeno uklapa uz njene svetle oči, a kombinuje ga sa jednostavnim sjajem za usne i ničim više. Dakle, nisu vam potrebni ni karmin, ni senke za oči. Eventualno, rumenilo je plus.

Comments