Želite li prirodniji finiš uz koji će koža izgledati blistavo i sjajno? Da li ste opsednuti savršenom kožom koja izgleda kao da nije našminkana? Zamenite puderaste i tečne proizvode kremastim, i taj izgled ćete postići uz minimalan trud. Uz manje vremena i malo proizvoda, učinite da vaš ten zablista!

Kremasti proizvodi su jače pigmentovani od onih u tečnom stanju. U odnosu na pudere koji umeju da nam se uvuku u sitne bore, kremasti proizvodi daju efekat mladalačkog tena, i čine kožu blistavijom. Mogu se koristiti tokom cele godine, ali je leto idealan period da se igramo sa kremastim bojama i teksturama. Evo na koji način ćete dobiti najbolji rezultat.

Ono što je nezaobilazni prvi korak prilikom nanošenja šminke je hidratacija kože. Bilo da je reč o suvom, masnom ili mešovitom tipu kože, hidratantna krema je obavezna pre nanošenja proizvoda. Na prethodno očišćenu kožu nanesite hidratantnu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Nakon toga, možete naneti i prajmer kako biste osigurali dugotrajnost i pružili dodatnu negu vašoj koži.

Sada je vaše lice spremno za naredne korake!

Četkice i aplikatore zamenite prstima, kako bi koža bolje upila proizvod. Nije nam u fokusu da imamo jak intenzitet boja i pokrivnu moć, već da nam ten bude što prirodniji. A uvek u toku dana možete dodati još proizvoda, ukoliko se desi da “ispari”. Uvek je bolje dodati manje, nego previše.

Comments