Makeup trendovi koji su u poslednje vreme mogli da se vide kao da su bili sve osim sasvim izvodljivi, setimo svih onih rainbow momenata na očima, obravama, razne dodatke na licu koje su promovisale većinom Instagram zvezde. I sve je to izvodljivo kada imaš umetnika koji to ume da postigne, ali sve u svemu, oni nisu bili za svaki dan i za svaku priliku. Umesto toga, ovo leto ostaje u znaku odličnog, ali malo “pojačanog” prirodnog izgleda.

Nude i nijanse koje deluju prirodno su pravi trend koji ti je potreban kako bi svakog dana i u svakom momentu privukla poglede i pažnju zbog svog blistavog i zaista svežeg izgleda. Svojoj prirodnoj šminki je potrebno da dodaš samo malo roze, crvenih i braon tonova, a sve u odnosu na svoj ten i možda boju očiju.

Ako želiš da izgledaš privlačno, ali ne i “napadno” našminkana, bez obzira na to koji je tvoj ten, da li si svetlija ili tamnija, svoje oči našminkaj blago braon nijansom i dodaj očima malo sjaja i šljokica u bronzanoj boji. Sve upotpuni nekim malo taminijim ružem ili sjajem za usne, malo hajlajtera na obrazima i imaćeš perfektan izgled i zaista lepu kožu koja deluje negovano i sveže.

Nude nijanse su jedan od večnih trendova kada je šminkanje u pitanju. Ovog leta biraj istu nijansu za svoje oči, jagodice i usne, pa će ovaj monohormatski look biti dovoljan za sve prilike za koje se pripremaš.

Comments