Maksi haljine su već nekoliko sezona neprikosnoveni modni trend među poznatim lepoticama, ali i devojkama širom sveta. One mogu da se nose uz sve, potpuno su prilagodljive i formalnim, ali i neformalnim prilikama, pa zato ne čudi što svaka devojka u svom garderoberu ima barem jedan model maksi haljine. I dok većina devojaka pomno razmišlja o tome kako da na pravi način ponese svoju maksi haljinu, mi smo izdvojili devet potpuno praktičnih saveta sa kojima ćete uz minimalan trud postići maksimalne efekte. Evo kako da ovih dana ponesete svoju omiljenu maksi haljinu.

Sa patikama

Iako mnogi misle da je kombinacija maksi haljine i patika potpuno neprimerena, mi se ne možemo složiti sa tom konstatacijom. Naravno da luksuzne maksi haljine ne treba nositi sa patikama, ali se u ponudi može naći mnogo standardnih modela maksi haljina za svaki dan, koje sasvim slobodno možete poneti sa patikama. Ova kombinacija idealna je za opuštene varijante, jer ćete u njoj izgledati lepo i nimalo neprimereno ili vulgarno. Ipak štikle nisu za svaki dan i ne moraju se stalno nositi.

maksi haljine maksimalan efekat uz minimalan trud 1 Maksi haljine: MAKSIMALAN efekat uz minimalan trud

Sa teksas jaknom

Sigurni smo da u ovom prelaznom periodu ne želite da iz svog odevanja izbacite svoje omiljene maksi haljine. Zato je naš predlog da ih kombinujete baš sa – teksas jaknom. Osim što izgleda prelepo, ova kombinacija je i vrlo stajliš, jer ćete sa njom izgledati mlađe, teksas se odlično slaže sa svakom bojom, a uz sve to imate dobitnu kombinaciju i za casual poslovnu varijantu.

maksi haljine maksimalan efekat uz minimalan trud 2 Maksi haljine: MAKSIMALAN efekat uz minimalan trud

Sa kaišem

Ukoliko se odlučite da maksi haljinu ponesete sa efektnim kaišem, eto pravog načina da istaknete svoj tanani struk. Ukoliko, pak, ne volite kaiševe, možete se odlučiti za maksi haljine na vezivanje, sa kojima ćete izgledati još atraktivnije i seksepilnije.

maksi haljine maksimalan efekat uz minimalan trud 3 Maksi haljine: MAKSIMALAN efekat uz minimalan trud
Comments