Mala crna haljina uvek je odličan izbor. Nema greške, u njoj ćeš uvek izgledati glamurozno, elegantno i ženstveno. Ovaj izbor odeće takođe ti može pomoći da izgledaš opušteno, urbano ali i kao da si zakoračila na modnu pistu. Sofisticiran izgled svakako je preporučljiv za večernje varijante i kada su proslave u pitanju, a pošto nam se bliže praznici i Novogodišnja noć, ukoliko se odlučiš za malu crnu haljinu, pogledaj na koji način aksesoarima možeš da svoj izgled učiniš još elegantnijim, upadljivijim i ženstvenijim.

Za bezvremenski stil monohromna boja kao što je crna uvek će da deluje još elegantnije i sofisticiranije ako se odlučiš za clutch torbicu i bisere. Clutch torbica je savršena za večernje prilike, jer glomazna tašna ne deluje baš otmeno na jednoj dami. Naravno, biseri su ti koji će tvoj izgled začiniti, učinite vanvremenskim u stilu holivudske dive.

mala crna haljina i biseri Kako da malu crnu haljinu upotpuniš aksesoarima crna haljina Kako da malu crnu haljinu upotpuniš aksesoarima
Comments