Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/4

Mala crna haljina uvek je odličan izbor. Nema greške, u njoj ćeš uvek izgledati glamurozno, elegantno i ženstveno. Ovaj izbor odeće takođe ti može pomoći da izgledaš opušteno, urbano ali i kao da si zakoračila na modnu pistu. Sofisticiran izgled svakako je preporučljiv za večernje varijante i kada su proslave u pitanju, a pošto nam se bliže praznici i Novogodišnja noć, ukoliko se odlučiš za malu crnu haljinu, pogledaj na koji način aksesoarima možeš da svoj izgled učiniš još elegantnijim, upadljivijim i ženstvenijim.

Za bezvremenski stil monohromna boja kao što je crna uvek će da deluje još elegantnije i sofisticiranije ako se odlučiš za clutch torbicu i bisere. Clutch torbica je savršena za večernje prilike, jer glomazna tašna ne deluje baš otmeno na jednoj dami. Naravno, biseri su ti koji će tvoj izgled začiniti, učinite vanvremenskim u stilu holivudske dive.

mala crna haljina i biseri Kako da malu crnu haljinu upotpuniš aksesoarima crna haljina Kako da malu crnu haljinu upotpuniš aksesoarima

Editors choice