Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/4

Mala crna haljina uvek je odličan izbor. Nema greške, u njoj ćeš uvek izgledati glamurozno, elegantno i ženstveno. Ovaj izbor odeće takođe ti može pomoći da izgledaš opušteno, urbano ali i kao da si zakoračila na modnu pistu. Sofisticiran izgled svakako je preporučljiv za večernje varijante i kada su proslave u pitanju, a pošto nam se bliže praznici i Novogodišnja noć, ukoliko se odlučiš za malu crnu haljinu, pogledaj na koji način aksesoarima možeš da svoj izgled učiniš još elegantnijim, upadljivijim i ženstvenijim.

Za bezvremenski stil monohromna boja kao što je crna uvek će da deluje još elegantnije i sofisticiranije ako se odlučiš za clutch torbicu i bisere. Clutch torbica je savršena za večernje prilike, jer glomazna tašna ne deluje baš otmeno na jednoj dami. Naravno, biseri su ti koji će tvoj izgled začiniti, učinite vanvremenskim u stilu holivudske dive.

mala crna haljina i biseri Kako da malu crnu haljinu upotpuniš aksesoarima crna haljina Kako da malu crnu haljinu upotpuniš aksesoarima

Editors choice