*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mala crna raspoloženja

Mala crna raspoloženja

Neke stvari su večito in. Mala crna haljina. Sisata plavuša – i mala i velika. Produženi espreso. Karirana muška košulja za dan posle. Venčanica. Popodnevna dremka. Pirlitanje za odlazak u operu i pozorište, zbog onih koji će vas tamo videti. Ogovaranje najboljih prijatelja sa drugim najboljim prijateljima. Poklanjanje svojih stvari sestrama i prijateljicama. Đuskanje. Plakanje uz filmove. Depresija je baš aktuelna. Kao što je u srednjem veku bila aktuelna ženska histerija. Svako treći koga znam pije neke živčane pilule. Šta li je tek sa ogromnim brojem onih koje ne znam?

Kao što je crna jedna otmena boja za sve prilike, tako je i mračno raspoloženje prisutno u svim dnevnim i večernjim varijantama.

Kako ostati normalan i biti in?

Okolnosti se nameću, strahovi nas gutaju, dnevna doza stresa je neizbežna.

Držati korak sa životom, nositi se dnevnim mrakom, to je izazov modernog čoveka, koji ponet modnim talasom upada u mala crna raspoloženja svakog časa.

600full poster Mala crna raspoloženja

Kao što su moderne neke boje u odevanju i detaljima, tako su in i neka preovlađujuća raspoloženja u našem okruženju

Um je oruđe kojim dosežemo do ostalih delova svog bića, do zaliha snage da sprovedemo moguća rešenja, pronađemo kompromise, izdvojimo prioritete. Moramo da priznamo i sagledamo svoje crnilo, ali ne moramo da mu se prepustimo. Pogledajte slike na projektoru svog uma, ali ne one koje emituju momentalni horor, nego one ispod toga.

Pronaći ćete momente radosti, trenutke u kojima je bezbrižnost bila istinska – nije bila prosto umirenje živaca spolja unetom hemijom.

Osećaj da ste odsečeni od izvora radosti pokušaće da vas proguta, ali to je obično lukavstvo mračnih sila. Ispod toga postoji živ osećaj da smo i dalje u nekom delu sebe ta radosna osoba, koja ume da se zabavi i opusti. Držeći se te slike, možemo da prebrodimo mala crna raspoloženja, da im ne dozvolimo da prerastu u gusti mrak koji guta razum i da izađemo iz zamke.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice