Prvi put kada sam probala micelarnu vodu, nisam imala pojma o čemu se tu zapravo radi i šta treba da se postigne ovim beauty proizvodom. Voda koja bez problema uklanja sve nečistoće i vodootpornu šminku, jednim laganim nanošenjem? Neka hvala! Držaću se moje profesionalne, jake i proverene tečnosti za skidanje šminke, jer što je sigurno sigurno je. Možda moja beauty rutina traje i 20 minuta duže, ali bar znam da mi je koža lica čista.

Koliko sam samo pogrešila i živela u neznanju! Micelarna voda jeste zapravo skidač šminke profesionalne jačine, zahvaljujući mikroskopskim micelama koje uklanjaju nečistoće i glicerinom koji hidrira kožu i daje joj mekoću. Ta kombinacija i formula skuplja prljavštinu, masnoću i šminku kao magnet i to izuzetno efikasan magnet! Jednim blagim pokretom uklanja šminku sa lica, očiju i usana, bez potrebe za trljanjem i ispiranjem.

mic voda Mala tajna lepe kože: Micelarna voda koju naš tim redovno krade iz beauty ormana

Nakon jednog makeup tutorijala koji smo snimali u našem studiju (radi se o tutorijalu za Halloween tokom kog mi je bez preterivanja, celo lice bilo prekriveno šminkom i šljokicama), naša makeup umetnica mi je dala L’Oréal Paris micelarnu vodu kako bih uklonila svu tu farbu sa lica i od tada je koristim redovno! Brzina i efikasnost kojim sam uklonila šminku su me blago rečeno šokirali. Od tada, ovu micelarnu vodu koristim redovno i ten mi nikad nije bio lepši!

Za razliku od drugih proizvoda i tečnosti za skidanje šminke koji mogu sadržati alkohol ili sapun, L’Oréal Paris micelarna voda moju kožu održava sjajnom i savršeno balansiranom – ni previše suvom, a ni masnom!

loral Mala tajna lepe kože: Micelarna voda koju naš tim redovno krade iz beauty ormana

A i ostatak tima je upoznat sa ovom tajnom! Više koleginica mi je priznalo da koriste ovaj proizvod, čak i da ga povremeno “kradu” iz našeg beauty ormana kada tokom dana osete da ih koža zateže. To je zato što je ovaj proizvod zaista efikasan! Bilo da je tvoja koža normalna, suva, bez sjaja, u procesu starenja ili kombinovana, laboratorije kompanije L’Oréal Paris kreirale su micelarnu vodu, koja je pogodna čak i za najosetljiviju kožu, jer ne sadrži parfem, niti alkohol!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Elena Erdeljanović

Comments