Mislim da je jedan od razloga zbog kojih se ne šminkam tako često – skidanje šminke. Kada nakon dugog dana dođem kući i shvatim da me od “bacanja” u krevet deli samo uklanjanje “ratničkih boja”, automatski zažalim što sam ujutru toliko vremena provela šminkajući se! Ne samo da me užasno umara da do detalja skinem maskaru (zašto se ona tako teško skida?!), već je situacija još i gora kada, zbog neke prilike, u svoj makeup uključim glitter i ostalu “tešku” šminku – odmah mi je jasno da ću provesti dobrih sat vremena u kupatilu dok u potpunosti ne očistim lice. Ah da, imam još jedan problemčić – koža mi je osetljiva i nikako ne trpi trljanje i agresivno uklanjanje šminke!

1 2 e1560493860614 Male beauty tajne: Kako da skineš čak i tešku šminku   za samo jedan minut!

Iako šminku iskreno i ne volim toliko, totalno sam zaluđena proizvodima za negu! Zato sam i poverovala (i uverila se!) u celu priču o micelarnim vodama kao spasonosnom rešenju kako za skidanje šminke, tako i za dubinsko čišćenje lica. Zahvaljujući micelama, sitnim molekulima za čišćenje koji poput magneta “hvataju” i izvlače nečistoću, višak sebuma i šminku, micelarna voda ostavlja kožu savršeno čistom i osveženom, bez isušivanja i bez grubog trljanja, što je najvažnije.

Da li si već pronašla svoju odgovarajuću micelarnu vodu? Devojke iz naše redakcije redovno koriste Garnier micelarne voderoze, za svaki dan i tu svakodnevnu šminku (ona je naročito prilagođena osetljivoj koži, zbog čega je obožavam!) i dvofaznu, sa negujućim uljem argana, koja sa lakoćom “poražava” čak i vodootpornu šminku, dok istovremeno umiruje kožu. Do sada smo naučile da se na samom početku dana nema ni najmanja predstava šta se može desiti do njegovog kraja, zato u svojim neseserima uvek imamo obe, u slatkim i praktičnim putnim pakovanjima!

3 e1560493893504 Male beauty tajne: Kako da skineš čak i tešku šminku   za samo jedan minut!

Inače, Garnier roze micelarnu vodu možeš koristiti svakodnevno, jer neće doći do iritacija ili isušivanja kože. Bez obzira na to da li čistiš lice ili uklanjaš dnevnu šminku – ona jednostavno uklanja svu nečistoću i ostavlja kožu lepom i blistavom! Sa druge strane, Garnier dvofazna micelarna voda nastupa u trenucima kada na licu imaš “tešku”, vodootpornu šminku, mnogo boja i šljokica – uz samo jedan tupfer nežna ulja argana razgrađuju i uklanjaju šminku, bez trljanja, a koža ostaje čista i umirena, bez osećaja zatezanja i masnih tragova.

2 e1560493958882 Male beauty tajne: Kako da skineš čak i tešku šminku   za samo jedan minut!

Zato, kakva god da je tvoja makeup rutina, sada makar znaš šta ti može pomoći da za samo jedan minut lako dođeš do čiste kože koja je spremna za sve tvoje ostale planove!

4 e1560493982595 Male beauty tajne: Kako da skineš čak i tešku šminku   za samo jedan minut!

Produkcija: WANNABE MEDIA (Vesna Kojić)

Ivana

Comments