*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Male (loše) navike kojih treba da se oslobodiš pre tridesete

Male (loše) navike kojih treba da se oslobodiš pre tridesete

1/3

Ima mnogo dobrih saveta o tome kako da neguješ trajne vrednosti u svom životu, da sačuvaš zdravlje, unaprediš svest i zdrav razum dok si još u prvoj mladosti, jer ćeš biti potrebna samoj sebi sa svim svojim moćima u odgovornih tridesetak, ali šta je sa onim malim stvarima, sitnicama koje stvarno utiču na kvalitet tvog života? Evo spiska malih, ali toksičnih navika kojih treba da se oslobodiš pre tridesete.

Ne piješ dovoljno vode

Da, treba da postaneš jedna od onih što stalno sa sobom nose flašicu vode i svaki čas pomalo otpiju. To je mnogo jednostavnije i delotvornije, nego da se nalivaš nastojeći da odjednom popiješ bar pola dnevne doze vode, zato što tako treba. Unosiš ti dovoljno tečnosti, ali kafa i čajevi i sokovi ne mogu da zamene ono što tvom organizmu donosi čista voda. Znaš sve o tome, svi se slažu da je neophodno piti dosta vode, ali nikako da ustanoviš ovu dobru i zdravu naviku – pa, počni odmah, vreme brzo prolazi, trideseta je na vidiku.

Naručivanje hrane svakog dana

To je veoma praktično i prilično kvari tvoje šanse da stekneš ikakve domaćičke veštine – postaješ zavisna od ove usluge i ne naučiš ništa da spremaš, a svaka savremena žena (kao i muškarac) treba da zna da spremi sebi jednostavan obrok. Kasnije će ti biti teško da se prilagodiš kućevnim zahtevima, pa će čak i gledanje i praćenje jednostavnih uputstava sa interneta biti više muka nego izazov. Desetak recepata oko kojih ne moraš da utrošiš više od tridesetak minuta – to je ono što ti je potrebno kao osnovna veština u kuhinji. Naravno, niko ti ne kaže da moraš da budeš domaćica, ali to je jedna sposobnost koju svako treba da odneguje makar u najmanjoj meri, da bi bio nezavistan i spreman za život u raznim situacijama.

Male loše navike kojih treba da se oslobodiš pre tridesete 1 Male (loše) navike kojih treba da se oslobodiš pre tridesete

Editors choice