Znate i sami, ima onih dana kada vam jednostavno ništa ne polazi za rukom i sve ono što može da pođe loše – pođe loše. Slušalice vam se zapletu, ispadne vam sav sitniš iz novčanika, telefon vam se nije dovoljno napunio i sve vas jednostavno izbaci iz takta. Naravno, ne postoji magičan lek za takve dane i oni će se dešavati, ali možete maksimalno da umanjite pehove koji bi vas tada mogli zadesiti – time što ćete sebi obezbediti ovih nekoliko praktičnih predmeta. Dakle, udahnite duboko, pokušajte da se umirite i pustite maler da ode, a u nastavku saznajte čime to možete da se “naoružate” u onim lošim danima koji će možda naići.

Bluetooth slušalice

Vreme je da krenete u korak sa tehnologijom i kupite bluetooth slušalice koje nemaju kabl. Znam, i meni su one isprve izgledale smešno i čudno i mislila sam da nema potrebe za njima, ali život mi je postao lakši otkako sam ih nabavila. Naročito u zimskim mesecima, kada na sebi već imate tonu drugih stvari, šal, kapu, masku, rukavice i prepunu torbu – zar vam nije samo jednostavnije da ubacite dve male slušalice u uši, umesto da se bakćete sa time gde vam se PA SAD upleo kabal i da li prvo ide maska, pa slušalice ili slušalice pa maska, i nervirate se kad vam ih vetar iščupa iz ušiju i umrsi kosu.

Novčanik sa pregradama

Dobar novčanik je uvek dobra investicija. Verujte nam, vreme je da prestanete da nosite neseser umesto novčanika i da u istu pregradu na silu gurate račune, dokumenta, papirni i metalni novac – pa kad jedno ispadne, da ispadne sve. Malo veći i bolje organizovani novčanik spasiće vas muka i čak će vas na neki način terati da održavate urednost, što je dugoročno odlična investicija.

Kvalitetan termos

Nekada ćete žuriti i imati naporan dan na poslu, nekada ćete dugo putovati kolima ili autobusom, a u tim trenucima dobro je da uz sebe imate svoj omiljeni napitak – kafu. Ukoliko ste u pokretu i ne želite da rizikujete sa papirnim šoljama iz kafeterija “za poneti”, dobar termos je vaš novi najbolji prijatelj. Siguran je, praktičan, dobro zatvoren, a vaša kafa u njemu je topla i sveža.

Comments