Još jedno jutro kada žuriš i već ne znaš gde ti je glava od obaveza, zadataka koje treba da izvršiš, a na sve to imaš još jedan problem – podočnjake i natečene oči koje zaista umeju da pokvare dan. Posebno ovo ume da se dogodi kada je neki bitan dan u pitanju, i kada ti je potrebno da izgledaš lepo i sveže, ali ipak ne može sve da se podredi tvojim željama, jer uvek postoji ono što “klima” i nervira. Ali, za sve postoji rešenje, pa i za to, a mi ti otkrivamo neke tajne onih koji znaju da se dobro i brzo izbore sa ovim problemom, i sve to uz sastojke koje imaju većinom u svojoj kuhinji, jer na kraju krajeva, prirodni sastojci su najbolji za naš organizam, kako za njegovu unutrašnjost, tako i spoljašnjost.

Stari trik – krastavac

Ako već nisi isprobala ovaj trik, već ga sa nevericom gledaš u serijama i filmovima, vreme je da samu sebe razuveriš. Uzmi svež krastavac, iseci ga na kolutove otprilike 1 centimetar debljine, te stavi na oči. Drži krastavac nekih 15 minuta do pola sata na očima, kako bi delovao na kožu na kojoj se nalazi i kada ga ukloniš videćeš odlične rezultate.

nega 4 Male tajne Beauty majstora: Kako da rešiš problem natečenih očiju i podočnjaka?

Krompir

Nećeš krastavac? Nikakav problem, ono šta će ga odlično zamenisti jesu kolutovi krompira. Pitaj starije u kući, reći će ti da se svež krompir koristi i kod glavobolja, a to je dovoljan dokaz njegovog pozitivnog delovanja. Kolutove ostavi do pola sata na očima, naravno svežeg krastavca i videćeš šta će uraditi za to kratko vreme, efekat je neverovatan.

Comments