Uljana (Ulyana Sergeenko) inspiracije za frizuru pronalazi u ruskim bajkama, u filmovima Viskontija i Felinija. Frizure joj pravi asistentkinja Natalija, a kada mora sama da se spremi, onda je uglavnom možete videti sa isfeniranom ravnom frizurom.

slika132 Male tajne ruskih lepotica

Porculanski ten

Sa šminkerima ima loše iskustvo tako da se uglavnom šminka sama, a za to joj treba između deset  i petnaest minuta. Koristi isključivo kozmetiku Yves Saint Laurent : tečni puder i maskaru.

Manikir kada je u stisci sa vremenom odrađuje sama, Chanel crvenim ili bež lakovima.

Kada su u pitanju parfemi to je isključivo Chanel No.5 ili Chanel Cuir de Russie, za ostale parfeme kaže da imaju samo interesantne bočice.

slika228 Male tajne ruskih lepotica

Negovane ruke

Mira (Miroslava Duma) uvek skine šminku pre spavanja i lice očisti tonikom, čak i kada do ranih jutarnjih sati ostane u provodu. Tvrdi da nikada nije zaspala sa šminkom na licu.

Lice neguje samo u moskovskoj klinici “Rosh Clinic”, proglašenoj za najbolju u Rusiji.

slika325 Male tajne ruskih lepotica

Savršeno čista koža lica

Kada je šminka u pitanju to je obično samo ajlajner, MAC rumenilo i Chanel ruž.

Šminkera uglavnom angažuje za specijalne prilike, kao što je njeno venčanje ili revije.

slika423 Male tajne ruskih lepotica

Sama svoj majstor

Vika (Vika Gazinskaya) se neguje proizvodima La Mer. Pre toga koristila je kozmetiku pravljenu specijalo za nju. Neguje je Natalija (Natalia Melnikova) kod koje je od skoro počela da radi tretman – mezoterapiju.

Od pudera izdvaja Kanebo tečni puder, i Juicy tubes sjajeve za usne. Kada putuje sa sobom uvek nosi Enterosgel koji se može kupiti samo u Rusiji, a pomaže koži da održi elastičnost i štiti je.

slika519 Male tajne ruskih lepotica

Negovana koža lica

slika620 Male tajne ruskih lepotica

Samo sa maskarom i sjajem


Valentina Krstović dolazi iz Tivta, autorka je bloga “My point of view“. Učenica, blogerka, veliki sanjar, a pre svega zaljubljenik u život.

Comments