Postoji par modnih trendova za koje, slobodno možemo reći, nikad neće prestati da budu popularni, pogotovo kod žena. Mala crna haljina, denim, klasična bela košulja i naravno – komadi sa printom na pruge!

Ne postoji jednostavnije autfit rešenje od majice na pruge uparene sa boyfriend džinsom za vikend šetnju gradom ili jednostavno, a šik žensko odelo na pruge koje može savršeno da unapredi tvoj stajling za posao!

Najbolja stvar kad su komadi na pruge u pitanju jeste lakoća koju ovaj look sa sobom nosi: Bilo da nosiš majicu, haljinu ili odelo na pruge, odjednom deluješ kao da si se upravo vratila sa francuske rivijere ili da redovno šetaš ulicama Pariza!

MaxCo 1 2 Male tajne stila: Kako da ovog proleća nosiš pruge

Izuzetno zahvalni za stilizovanje, komadi na pruge se mogu kombinovati sa svim bojama koje voliš, a uz ključne aksesoare autfit može preći iz dnevnog u večernji look! Tu je takođe i čitav niz varijacija na temu pruga: tanke ili debele pruge, vodoravne ili horizontalne, u neutralnim bojama ili u jarkim nijansama… Suma sumarum je da je izbor veliki, a “dodatne poene” za trendi autfit ćeš dobiti ako upariš dva tipa pruga!

U nastavku ti otkrivamo male tajne kako…

1. Pronađi odelo u neutralnoj nijansi – ono je najzahvalnije za stilizovanje!

Neka odelo koje izabereš bude u neutralnim bojama poput ovog Max&Co odela od lana. Osim što je vrlo prijatno za ove tople dane, kroj je “opušten” te se u njemu nećeš osećati previše “poslovno” i moćićeš da ga kombinuješ i u drugim, dnevnim izlascima.

Posebno nam se dopao ovaj sako koji dolazi sa kaišem i celom look-u daje pomalo orijentalni osećaj!

MaxCo 4 2 Male tajne stila: Kako da ovog proleća nosiš pruge
Comments