Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Dilema oko toga kako i koji autfit odabrati i poneti tokom zimskih dana posebno postaje teška kada želite da od svog stila dobijete jedan savremeni, urbani vajb koji želite sa sobom da imate uvek. Da, za početak je potrebno da ste spremni da pravite neobične, skoro nemoguće mikseve svih onih odevnih komada koje imate u svom garderoberu, ali i da znate po koji trik koji će vas dovesti do željenog izgleda. Samo nekoliko saveta vam je potrebno, koje ćete primeniti i dobiti baš ono što želite.

Uvek dobra “fora” jeste da iskoristite neke materijale koji su moderni i atraktivni u tom trenutku, a ako govorimo o sadašnjosti to će svakako najpre biti koža, koja će u kombinaciji sa nekim drugačijim odevnim komadima učiniti da izgledate urbano. Uz neki jednostavan , više sportski autfit možete poneti neke kožne detalje, poput kačketa, rukavica, ili da u okviru cele kombinacije ukombinujete jedne kožne helanke koje će doprineti da izgledate prilično modernije. Odličan izbor jesu kožne suknje A kroja kada se obuku uz flanelske, karirane košulje, te tako spojite dva neočekivana komada koja daju baš izgled koji će pokazati da ste prava, savremena devojka koja je uvek u toku sa trendovima.

moda 1 Male tajne stilizovanja: Vodič kroz urbani stil moda 2 Male tajne stilizovanja: Vodič kroz urbani stil

Editors choice