Svi koji imaju tetovaže znaju da, kada se jednom istetoviraju, više ne mogu da prestanu sa tim. I dok se neki ljudi tetoviraju “iz fazona”, veći je broj onih čije tetovaže ukazuju na neke važne događaje iz njihovog života, na posebne datume, ali i na teške životne periode koje su uspešno prebrodili. Tetovaže mogu poslužiti i kao odlična inspiracija svima koji žele da, kada pogledaju u taj natpis na telu, osete nalet samopouzdanja i adrenalina za nove pobede. Te tetovaže ne moraju biti velike, ali sa njima na svom telu možete sanjati velike snove.

“Nikada ne odustaj” – parola je koja treba svima da bude u glavi svaki put kada se nađemo pred nekom preprekom i kada smo spremni da odustanemo. Život je jedan i treba ga živeti tako da se ni zbog čega ne kajemo, pa vam ova tetovaža može poslužiti kao ogromna motivacija da se ovog životnog pravila i pridržavate.

Kad god pomislite da je došao vrhunac u vašem životu i karijeri, pogledajte u svoj tetovažu “Still I Rise” i shvatite da napredak i noviteti tek dolaze. Nikada nije kasno da budete još bolja verzija sebe, da budete još zreliji i da nastavite da rastete!

Osmeh je najlepši modni detalj koji nas može krasiti. On nas čini lepšim, upadljiv je, a još ako ga neko smatra svojom karakternom osobinom, onda zna da osmeha nikada nije dosta. Zato se smejte uvek, iz sveg srca i glasa, smejte se do suza i uživajte u svakom novom danu koji vam donosi priliku za smeh. Za slučaj da zaboravite, istetovirajte na prstu ovaj imperativ života i nasmejte se svaki put kada ga vidite.

Comments