Stresan period je iza svih nas i bez obzira na to da li uviđamo posledice ili ne, činjenica je da je na nekom nivou uticao na nas. Ako ništa drugo, sigurno smo naučili mnogo toga o sebi i tome kako sebe treba da tretiramo, pa je tako briga o sebi dobila sasvim novo značenje nego što je to bio slučaj pre cele priče o samoizolaciji. Naučili smo da sebi treba da budemo na prvom mestu, zato ti horoskop ovog meseca pomaže da nastaviš u istom maniru i pronađeš svoj savršeni način da brineš o sebi.

Ovan

Bez obzira na to da li i dalje radiš od kuće ili si se vratila u kancelariju, trebalo bi da uzmeš slobodan dan ili čak celu nedelju kako bi se istinski odmorila od svih izvora stresa, opustila i vratila sebi. Prijaće ti da vreme iskoristiš samo za sebe, bez brige o poslu, o dešavanjima u svetu i neizvesnoj budućnosti. Mozak na off!

Bik

OK, ovo verovatno nije baš svaki put preporučljivo, ali tebi hrana zaista jeste uteha. Ili radost. Zavisi od toga kako si raspoložena. Ukoliko se trenutno osećaš loše, počasti sebe omiljenim obrokom i uživaj u njemu bez griže savesesti. Seti se, brineš o sebi!

Blizanci

Kod tebe je spoljašnje i unutrašnje nekako uvek povezano, zato, kako bi se osećala dobro, potrudi se da izgledaš dobro, onako kako najviše voliš i kako ti najviše prija. Svakog dana nosi garderobu u kojoj se osećaš kao prava ti i doprinesi svom dobrom raspoloženju.

Rak

Horoskop predlaže da se ovog meseca fokusiraš na uređenje svog doma, kako bi ti okruženje u kome se nalaziš uvek bilo prijatno i udobno. Osveži svoju omiljenu prostoriju novim lepim biljkama i cvećem i oseti se spokojno u svojoj ličnoj baštici.

Lav

Sitnica koja zaista čini da se osećaš bolje – ukloni sve toksične ljude iz svog imenika, društvenih mreža i – okruženja! Nisu ti potrebni ljudi zbog kojih se ne osećaš prijatno i dobro, koji te pune negativnom energijom i zbog kojih ti jednostavno nisi ti.

Devica

Hej, tebi je zaista potrebno opuštanje! Koliko god si mislila da sve držiš pod kontrolom, polako počinješ da pucaš po šavovima jer, zamisli, nemoguće je sve predvideti i isplanirati. Počasti sebe spa danom, ili u omiljenom wellness centru ili kod kuće. Prijaće ti.

Comments