Ušuškan na privatnoj plaži, životni prostor Šarliz Teron (Charlize Theron), jedne od najpopularnijih glumica današnjice, odiše luksuzom i elegancijom. Ovih dana priča se da je Šarliz odlučila da je proda. Ukoliko želite da uživate u ovakvom prostoru, potrebno je da izdvojite $30,000 mesečno. Ipak, ovo je jedna od najstarijih kuća na La Costa plaži.

1 full Malibu kutak Charlize Theron

Kuća ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Dnevni boravak ima jedinstven pogled na okean. Udobne sofe obučene u pruge, i jastuci na sve strane, doprinose prijatnoj i udobnoj atmosferi. Šarliz je svaki kutak uredila u mediteranskom stilu. U spavaćoj sobi, kupatilu i kuhinji dominira bela boja. Minimalistički i sa ukusom je opremljen svaki ćošak. Dom čine i velika terasa na kojoj se može pripremati roštilj, a tu je i sauna kada vam je potrebna relaksacija i odmor. Gostinska soba je opremnjena vintidž nameštajem. Nećete ostati ravnodušni pred širokim hodnicima na čijim zidovima su okačeni ključevi najrazličitijih veličina.

17 full Malibu kutak Charlize Theron 14 full Malibu kutak Charlize Theron 12 full Malibu kutak Charlize Theron 11 full Malibu kutak Charlize Theron 10 full Malibu kutak Charlize Theron 9 full Malibu kutak Charlize Theron 8 full Malibu kutak Charlize Theron 6 full Malibu kutak Charlize Theron 5 full Malibu kutak Charlize Theron 3 full Malibu kutak Charlize Theron 2 full Malibu kutak Charlize Theron

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments